Jump to content
php.lv forumi

Hostings ASV


bandinieks

Recommended Posts

Sveiki! Meklēju mājas lapas hostingu ASV. Piedāvājumu ir ļoti daudz, tāpēc vēlos uzzināt Jūsu ieteikumus, kuru izvēlēties. Galvenais, kas ir vajadzīgs - labs ātrums no LV, vismaz 500 gb trafiks mēnesī, vismaz 500 mb vietas. Gaidu ieteikumus! Paldies!

 

 

Ps. Mani neintresē vietējo kantoru serveri ASV (sakarināti bittorent trackeri)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Klez... Nu teiksim, lai pierunātu kaut kādu amerikāņu adminu parādīt logus/saita saturu/paroles utt - mūsu tiesībsargiem/kaut kādien stulbiem žurnālistiem un pat SABam (ja nu Tu esi pateicis kaut ko ne to par pastāvošo iekārtu), būtu jāpieliek daudz lielākas pūles un iespējams, jādabū reāls orderis, pie kam tas jau ir starptautikās sadarbības jautājums un šīs lietas nav tik vienkārši/ātri kārtojamas.

 

Tās tā... Pārdomas... Un arī amerikāņu adminam būtu daudz mazāka poņa par to, kāda informācija ir atrodama tajos jocīgajos jumtiņsimbolos.

Link to comment
Share on other sites

nu jaa, bet vai amerikaanjiem pashiem nevar sanaak kaut kaadas probleemas, ja teiksim tur kaut ko nelikumiigu dara. var jau buut ka vinjiem nemaz neintresee ko tur hoste...

nu jaa, par tiem log failiem jaa, tev taisniiba. diez vai ies cakareeties ...

Link to comment
Share on other sites

Nu nelikumīgas lietas darot, protams, ka var dabūt tādas pašas nepatikšanas (kaut gan arī ja tev ir izvirzīta apsūdzība ASV, bet ne Latvijā, tad uz ASV neviens Tevi neizdos).

Vienkārši Latvijā, diemžēl, ļoti daudzas lietas var uzzināt ar "zvans draugam" metodi. Jāpazvana pareizajam cilvēkam un Tev bez jebkādiem dokumentiem iedos visu info. Varbūt kļūdos, bet nu domāju, ka Jūrmalgeita/Jaunalksnes utt lietas ir tikai aisberga virsotne (pie kam pats aisbergs vēl lielākoties atrodas aiz horizonta).

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...