Odze Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Varbūt kāds zin vai MYSQL atbalsta ārējās atslēgas (foreign key) es iekš mysql visādi izmēģināju, bet neatradu nekādu veidu kā uzstādīt ārējo atslēgu. Ja kāds zin lūdzu palīdziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikko Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Varbūt kāds zin vai MYSQL atbalsta ārējās atslēgas (foreign key) es iekš mysql visādi izmēģināju, bet neatradu nekādu veidu kā uzstādīt ārējo atslēgu. Ja kāds zin lūdzu palīdziet! Really? A manuālī paskatījies? Runā ka manuāļos stāv visādas noderīgas lietas. :angry: Te ir sintakse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odze Posted February 25, 2004 Author Report Share Posted February 25, 2004 Izskatās, ka Tu neesi sapratis par ko es jautaaju! Varbūt kāds var palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 http://www.mysql.com/doc/en/InnoDB_foreign...onstraints.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts