_siikais_ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Respektiivi, man buutu vajadziiga coda dalja kas dariitu sekojoshu $datums = date("r"); //tekoshais datums un taalaak vajag izdariit operaaciju, kas pie mainiigaa $datums pieliek klaat 2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 $datums = date("r", time() + 7200); Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinatnieks Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Man tīri ziņkārības pēc rodas jautājums vai vispār kāds pirms uzsāk jaunu tēmu pirms tam pameklē vai kaut kas līdzīgs jau nav prasīts? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_siikais_ Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 Man tīri ziņkārības pēc rodas jautājums vai vispār kāds pirms uzsāk jaunu tēmu pirms tam pameklē vai kaut kas līdzīgs jau nav prasīts? :) pirmkaart ja tu zini peec kaada keyword vareetu kko taadu samekleet tad izmanto, bet ja nau ne mazaakaa jausma un peec vnk date ieraxtiishanas pats saproti kas notiek, tad attieciigi arii tiek veidots jauns topic... MakaTaNaw sha paarbaudiishu =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Nav obligāti k-kas jāmeklē paskaties kaut vai tajā pašā manuāli pie date f-jas: Returns a string formatted according to the given format string using the given integer timestamp or the current time if no timestamp is given. In other words, timestamp is optional and defaults to the value of time(). Link to comment Share on other sites More sharing options...
_siikais_ Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 Nav obligāti k-kas jāmeklē paskaties kaut vai tajā pašā manuāli pie date f-jas: paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Vēlreiz atkārtošu - online manuālī ir arī komentāri ar 100x piemēriem, kurus bieži pielieto dzīvē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts