spuhpointer Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Sveiki, Ir nepieciešams noskaidrot aptuvēnās izmaksas šādam projektam: http://www.silodev.eu/prasibu_specifikacija_v1.2.pdf (prasību specene, augsta līmeņa). Ja kāds būtu gatavs uzņemties šādu darbu un zin izmaksas, tad varētu lūdzu paziņot to privāti? Ideja būtu radīt to sistēme strādājošu zem GNU/Linux. Piezīmēšu, ka šādam web-saitam būtu jābūt 'high-performance', aptuveni kādi 100 lietotāji vienlaicīgi, tādēļ tehnoloģiskās platformas izvēlē šis aspekts arī būtu jāizsver. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 (edited) Negribas spamot, bet nekāda augsta līmeņa specifikācija tā nav gan. UPD: Ok, laikam Tu to biji domājis savādāk. Un vispār - vislabāk būsi, ja tu ar šo specifikāciju griezīsies pie konkrētiem web izstrādes kantoriem, kas sagatavos tev piedāvājumu. Un tad tu tikai izvēlies, kurš tev izdevīgāks. Edited September 25, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
spuhpointer Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 Esmu tur arī griezies. Taču vēlos apskatīt arī iespēju sadarboties ar kādu privātpersonu... Jo zini, izmaksu starpiiba starp atsevišķu indivīdu un uzņēmumu ir salīdzinoši liela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 (edited) Uzreiz radās vairāki jautājumi: 1) dizains jau ir gatavs? ja jā, kur ir redzams? 2) sistēma atbalstīs vienu valodu, 2, vai n (ti, neierobežoti daudz) valodas? 3) kartiņu tēmas būs vienā līmenī, vairākos, vai n līmeņos? 4) "pasūtītājam nepieciešams programmatūras pirmkods" nozīmē, ka autortiesības paliek programmas autoram? Edited September 25, 2007 by black Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Es gan neesmu nekur redzejis augsta vai zema limena specifikaciju. Vai nu vina ir vai nav vai nu ir PDL`s vai nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Labi, nepiesienās te pie tā, kas ir augsta/zema līmeņa specene :) Šis ir viens no retajiem darba piedāvātājiem, kas tādu vispār pacenties uzrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Es nevienam negribu nosist haltūru, bet leikas šitādu OpenSource ir kā velns papilns. Ir tik jāpiešuj konkrēts maksāšanas veids un profils. - Kādi termiņi - Kāds ~ budžets Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Tiesam labs darba sludinajums ar visu aprakstu. Es jau necensos kritizet, varbut pats esmu kaut ko palaidis garam. Vienkarsi skola vaajdzeja kaut kad taisit un tad es ari biju uzcepis kaut ko lidzigu shamajam un man riktigi izbrakeja un teica ka tas nekas nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts