foxsk8 Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Tad nu tā. Esmu gandrīz visu vajadzīgo kodēšanu pabeidzis. Tāpēc gribētu dzirdēt Jūsu domas par notepad.lv portālu. Gan koda ziņā, gan grafiskā ziņā. Ir izveidotas vēl citas sadaļas, par kurām es arī gribētu dzirdēt Jūsu domas. wap.notepad.lv video.notepad.lv bildes.notepad.lv fun.notepad.lv Tad nu variet kritizēt, ieteikt kaut ko, kas vēl būtu darāms. Liels paldies jau pieriekš Daudz man palīdzēja tieši šī foruma lietotāji. andrisp un vēl citi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 (edited) Gribi kritiku? abet luudzu...... -- menucim taa lenaa izsliideshana/paradishanaas smuka, bet kaitinosha (paraak lena) --- !!! nepardomats brauzings --> aizejot uz kadu konkretu sadalju Menju vairs nav redzms --> jaiet Uz sakumu un tad jaskataas talaak.... (vai vispar ieej TUPIKA .... nav atpaklaj linku......) --- sadalja: ..riiki .. bilzju glabatuve --> vispar nav Linka atpakal..... RSS --> parada tiiru XML bez nekadiem paskaidrojumiem..... --------------------- pie rakstiem --> raksta prewivs (laba doma, bet nejau visu rakstu.... pietiktu ar iisu parskatu) ... Arii mazzliet kaitinoshi (paraak gigantisks logs Kura saturu VISPAR nav iespejams pilniba izlasiit --> taatad lieki) ----------------- Edited July 21, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted July 22, 2007 Author Report Share Posted July 22, 2007 Tavus ieteikumus ņemšu vērā. Par to menu izbīdamo: Man viss iet normālā ātrumā. Cik citi testējuši arī iet normāli. Caur kādu pārlūku tu skatījies to menu izvēlni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Caur kādu pārlūku tu skatījies to menu izvēlni? IE 6.0 ... Neta atrums ~~10-15Mb/s .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 (edited) neesmu nekaads guru shitajaas lietaas bet man Nepatiik no dizaina tur nekaa nav 0 viss samests savaa stuurii un laikam pats neesi taisiijis (taa man liekas) par paareejaam lapaam neko pateikt nevaru jo peec taa ko ieraudziju vairs skatiities negribeeju Edited July 22, 2007 by player Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted July 24, 2007 Author Report Share Posted July 24, 2007 Tā n u gluži es neteiktu ka viss ir ņemts gatavs. Tur ir daudz darba iegūldīts. Dizains top jauns, tas uz nākošās lapas versijas būs. Protams, ka izmantoju foruma templatu, kā jau visur. Hmzz negribās skatīties, tad kāpēc tu skaties šo forumu? Šim tak arī ir gatavs skins jau. Vairāk es domāju, ka tas viss pēc koda izskatās un lietojamības, iespējas, funkcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Man šķiet, ka būtu draudzīgāk, ja uzbraucot ar peli uz menu galvenajām sadaļām, tad būtu nevis parastais pointer kurors, bet gan rocinja (nu tā, kas uz linkiem rādas). Tad uzreiz ir skaidrs, ka var klikot. Nez, vairāk nekas nenāk prātā. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts