Jump to content
php.lv forumi

Onmouse ar php


foxsk8

Recommended Posts

Lieta tāda, vajadzētu tā, lai kad es piemēram foruma uzbīdu peles kursoru uz kādu lietotaju, tad izlec laukā neliels logs, kurā būtu info par lietotāju. Kods man ir, bet kā to dabot, lai tas viss tā izlektu laukā? Vai nu ar popup, vai vienkārši parādītos. Ja ar popup, tad ar iespeju arī logu smuki aizvērt. Liels paldies jau iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl šads variants neder. Jo vajag lai logā ielādējās noteikts fails piem kad uzlaiču ar peli virsu kur vajag, tad popup logā parādās profile.php. Un ja varētu tā, kad iziet ārpus no noteiktā rāmja, popip logs pazūd. tas ir iespējams?

Link to comment
Share on other sites

Uzliec "izlecošamajam popupam" onmouseout eventu, kurā noslēpsi to popupu. A bet pašu popup realizē kā parastu <iframe> tagu nopozicionēti absolūti.

"Krutāks" variants ir rāmi realizēt ar <div> tagu, kurā informāciju ielādēt ar XHR (XMLHttpRequest) objektu - AJAX tehnoloģija.

Link to comment
Share on other sites

Man forums nedraudzējās ar AJAX. Un ar IE tad rodās problēmas. Labi pagaidām izskatās ka iztikšu bez šīs modifikācijas. Nāks laiks, nāks padoms. Itka visu brigās uztaisīju, bet tad vajadzēja lielāko daļu sistēmas kodu pārmainīt daudzās vietās.

Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē - nedraudzējas?

Ja jau php skriptus vari darbināt, tad jau vari uzrakstīt php skriptu, lai tas padod kādā tik vien vajag formātā datus tam XHR pieprasījumam.

Un kāds tur vispār ir sakars ar IE?

Link to comment
Share on other sites

Sakars tāds, ka tad ja ir lapā ajax kaut kur, tad IE to negrib labi sagremot. Iespējams, biju kaut kur nokļūdijies

, un ir iespēja sākt modificēšanu no sākuma. Bet kāpēc man vajag AJAX izmantot, ja man vajag tikai tajā logā parādīt profile.php failu. Forums izmanto overlib javascriptu, skatījos tutoriāļus šeit

 

http://www.macridesweb.com/oltest/IFRAME.html

 

Bet nevaru saprast, kā to kodu ielikt tur kur man vajag. Varbūt vaina ir tāda, ka man nav pilnais overlib komplekts, bet tikai kaut kur puse, kura vajadzīga prieks citas modifikācijas.

 

Ja varētu to kodu iedabot kā vajag, tad lieta atrisināta ar overlib javascriptu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...