siicis Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Sveiki! Problēma: izveidoju vairāklīmeņu izvēlni izmantojot Bubu skriptu no http://php.lv/f/index.php?showtopic=1972&st=0. Pievienoju ifu, lai apakšizvēlne parādītos tikai tad kad uzspiežu uz augstāka līmeņa izvēlnes: http://paste.php.lv/5730 ($_GET["bu"] ir raksta id) , bet rodas sekojošas problēmas: 1) izvēlne "saplok" kad nospiežu uz apakšizvēlnes punkta 2) neparādās 3. līmeņa apakšizvēlne... Datu bāzes tabulas struktūra (pid nozīmē "parent id"): id pid nosaukums 1 0 pirmais 2 0 otrais 4 1 pirmais-pirmais 5 0 piektais 6 4 pirmais-pirmais-pirmais 7 5 piektais -pirmais Kādi varētu būt risinājumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) Tani skripta bija kluda, tikai neatceros kada. Edited June 27, 2007 by cucumber Link to comment Share on other sites More sharing options...
siicis Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Varētu būt, ka tur trūka semikols, bet citas kļūdas nemanīju gan - izvēlne tiek izvadīta visa (bet nab iespejas to vadīt - sakļaut, izplest). Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 bet tur jau ar nav nekas tāds, kas liktu viņu vadīt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siicis Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Bubu kodā nav gan, manējā ir tas viens ifs, bet tas arī neko daudz nedod. Tieši tas jau mani arī interesē - kaut kāds koda gabals, kas vadītu to izvēlni. Varbūt es domāju pilnīgi nepareizi un izvēlnes vadīšana notiek tikai ar css/js? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrino Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Bubu kodā nav gan, manējā ir tas viens ifs, bet tas arī neko daudz nedod. Tieši tas jau mani arī interesē - kaut kāds koda gabals, kas vadītu to izvēlni. Varbūt es domāju pilnīgi nepareizi un izvēlnes vadīšana notiek tikai ar css/js? kaut ka jocigi butu ja izvelne vaditos ar php Link to comment Share on other sites More sharing options...
siicis Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Ja pareizi saprotu PHP izvada visu izvēlni un ar css/js tā tiek sakļauta/izvērsta un ar css tiek izveidota arī bērnu-vecāku struktūra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrino Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Ja pareizi saprotu PHP izvada visu izvēlni un ar css/js tā tiek sakļauta/izvērsta un ar css tiek izveidota arī bērnu-vecāku struktūra? bērnu-vecāku struktūra veidojas ar JS. Ar CSS to izvēlni nostilo. Bet arī ar pliku CSS var taisīt izvēlnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siicis Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Tādā gadījumā sanāk, ka man lapas sourcē ir jāredz visa izvēlne (t.i. arī tie izvelnes punkti, kas ir sakļauti) vai ne? Bet tā nenotiek.... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 nu tad kļūda ir tavā skripta loģikā! stikla bumba nedarbojas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts