Jump to content
php.lv forumi

siicis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

siicis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ir sekojošs kods: http://paste.php.lv/6235 Kurš uz dažādiem parlūkiem izskatās sekojoši: http://www.bildez.lv/foto/siicis/ulli/1192211719 IE6 veido milzīgas atstarpes starp apakš sarakstiem. Css kodā esmu ievietojis parametru !important, jo to nesaprot IE6 un paņem css no rindiņas zemāk. BET E7 saprot !important, bet vienalga veido milzīgās atstarpes. Any ideas?
  2. Tādā gadījumā sanāk, ka man lapas sourcē ir jāredz visa izvēlne (t.i. arī tie izvelnes punkti, kas ir sakļauti) vai ne? Bet tā nenotiek.... ;)
  3. Ja pareizi saprotu PHP izvada visu izvēlni un ar css/js tā tiek sakļauta/izvērsta un ar css tiek izveidota arī bērnu-vecāku struktūra?
  4. Bubu kodā nav gan, manējā ir tas viens ifs, bet tas arī neko daudz nedod. Tieši tas jau mani arī interesē - kaut kāds koda gabals, kas vadītu to izvēlni. Varbūt es domāju pilnīgi nepareizi un izvēlnes vadīšana notiek tikai ar css/js?
  5. Varētu būt, ka tur trūka semikols, bet citas kļūdas nemanīju gan - izvēlne tiek izvadīta visa (bet nab iespejas to vadīt - sakļaut, izplest).
  6. Sveiki! Problēma: izveidoju vairāklīmeņu izvēlni izmantojot Bubu skriptu no http://php.lv/f/index.php?showtopic=1972&st=0. Pievienoju ifu, lai apakšizvēlne parādītos tikai tad kad uzspiežu uz augstāka līmeņa izvēlnes: http://paste.php.lv/5730 ($_GET["bu"] ir raksta id) , bet rodas sekojošas problēmas: 1) izvēlne "saplok" kad nospiežu uz apakšizvēlnes punkta 2) neparādās 3. līmeņa apakšizvēlne... Datu bāzes tabulas struktūra (pid nozīmē "parent id"): id pid nosaukums 1 0 pirmais 2 0 otrais 4 1 pirmais-pirmais 5 0 piektais 6 4 pirmais-pirmais-pirmais 7 5 piektais -pirmais Kādi varētu būt risinājumi?
  7. a tev CHMOD ir nomainīts uz 777 ?Citādāk PHP nav rakstīšanas atļaujas failam un tas neko nevar ierakstīt.
  8. liekas esmu uz pareiza cela - paspelejos ar rename(). tagad nevajadzigais fails tiek pardevets par "tukso" failu, kurs pie katras dzesanas maina saturu un rezultata nevajadzigais fails pazud. <?php $fails = "nevajadzigis.jpg"; $f2 = "a.jpg"; rename( $fails, $f2 ) or die("as"); ?>
  9. diemzel ne Warning: rename(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1083 is not allowed to access /dev/null owned by uid 0 in /bla/bla/bla
  10. diemzel nestrada. kludas pazinojuma nav. sistema ir freebsd. :(
  11. Tada problema: ir vajadziba izdzest failus. Unlink() nestrada, jo ir ieslegts safe mode. Nav ari iespejams to izdarit ar FTP komandam, jo priekš PHP FTP ir atslegts. Vai varetu but vel kadi veidi ka izdzest failus?
×
×
  • Create New...