priedzha Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Kā var apmainīt iekš IPB foruma user group krāsu, it kā jau iekš Online List Format [Prefix] es ielieku <span style='color:red;font-weight:bold'> un iekš Online List Format [suffix] lieku </span> . Bet user group rādās defaultā, bet pie online cilvēkiem rādās sarkans vārds. Man jautājums kas jādara lai arī group name būtu sarkans? Tad vēl kur var uzlikt funkciju ja kāds editē postu, tad parādās last edited by .. . IPB versija: 2.1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 IPB ir tāda lieta, kā "Support" (ja esi samaksājis). Ja esi zaglis, šaubos ka Tev te palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priedzha Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Jā, Esmu samaksājis vari neuztraukties, man palīdzēja un atrisināju problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Diez vai Delfins īpaši uztraucās :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts