iall Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Lūk ir rindiņa - Spied ! Kad tajā randiņā gribu ievietot saites.lv kodu man nesanāk!Man parādās - Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\xampp\htdocs\n\news.php on line 222! To kodu es lieku tur kur rakstīts - sasa Edited June 13, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ?><a href="#">links</a><?php neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Mēģināju ,nesanāk ,to rindiņu es izvilku no visa garā koda ,lai Jums tik garš nav jāsakatās un acis jābendē! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Viss garais kods - Spied ! Rindiņa 222 Edited June 13, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exzo Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Vispār arī ar to vienīgo rindiņu acis bendējas. Un vispār vai esi pārliecināts, ka tā ir vainīgā rindiņa? Ne vienmēr PHP uzrāda pareizo rindas Nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Esmu to linku licis visur un tā ir vienīgā vieta kur tas teksts parādās ,kas man vajadzīgs! Cenšos viņu piedabūt lai viņš rādas tad ,kad atver kādu ziņu aka jaunumu atsevišķi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Kādā citā failā ir sintakses kļūda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 Ja jau Tu tā saki :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Es paņēmu visu to garu kodu, ko tu iemeti šeit, nopārsēju, un php man neko neteica, ka būtu kādas sintakses kļūdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Es paņēmu visu to garu kodu, ko tu iemeti šeit, nopārsēju, un php man neko neteica, ka būtu kādas sintakses kļūdas. Nav iespējams. Tur pat aizverošo '}' pietrūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Jā, sapratu. Nepamanīju, ka kodā tiek izmanto short php tags, bet man tie ir atslēgti. Rezultātā mans php pārseris uzskatīja, ka šajā sourcē php nav vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 hihi :D Man liekās, ka tas bija pārāk drosmīgs solis no php developement team default-ajā uzlikt short_open_tags=false. Par register_globals = off ļoti pareizi izdarīja, bet kāda ievainojamība var rasties no short_open_tags=true? Drīzāk sū** var sanākt, ja short_open_tags=false... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 short open tagus disablē, jo tie var konfliktēt ar <?xml ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Skaidrs. Pats kautkā neiedomājos.. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts