.qHb l Und0^ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Šeit man ir kods: http://paste.php.lv/5622 Man nesanāk(vai pareizāk es nemāku un nevaru atrast infu) Tajā formā ir jāizvēlas friziera vārds tādejādi izvēloties arī table kurā izvietot tālāk sekojošo informāciju! Tātad lūdzu palīdziet, es esmu iesācējs! :{ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Noformulē pareizi jautājumu. Kā arī norādi jau eksistējošo DB struktūru. Neviens te tagad vasarā neminēs tavas mīklas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.qHb l Und0^ Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Tu apskatīji kodu? Tur sākumā ; <form action="" method="POST" name="frizieris"> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p><span class="style1">Klienti:</span> <select title="frizieris"> <option value ="dians_klienti">Dinas</option> <option value ="aivas_klienti">Aivas</option> <option value ="santas_klienti">Santas</option> <option value ="visi">Visi</option> </select> <input type="submit" value="Labi" name="labi"> </p> </form> izvēlas frizieri, tālāk katram frizierim ir savs mysql tables kurā vajag ievietot zemāko informāciju: <table border="1" cellpadding="5" cellspacing="0" bordercolor="#000000"> <tr> <td width="60"><b>Vârds</b></td> <td width="100"><b>Uzvârds</b></td> <td width="70"><b>telefons</b></td> <td width="150"><b>Pilsçta</b></td> <td width="150"><b>Datumi/laiki/nauda</b></td> <td width="150"><b>Receptûra</b></td> <td width="150"><b>Izdevumi</b></td> <td width="150"><b>Pirkumi</b></td> <td width="150"><b>Piezîmes</b></td> <td width="150"><b>Bilde</b></td> </tr> <tr> <td> , bet man vajag lai kad izvēlas kurā mysql tablaa postot, posto tajaa kursh izvēlēts tājā sākuma formā! rekur kods: <? mysql_connect("localhost","mansniks","manspass"); $santas_klienti = $_POST['vards']; $uzvards = $_POST['uzvards']; $telefons = $_POST['telefons']; $metode=$_POST['labi']; //error message (not found message)begins $XX = "Nav pievienots neviens klients, lūdzu pievienojiet un mekl?jiet nojauna!"; //query details table begins $query = mysql_query("SELECT * FROM WHERE $methode LIKE '%$search%' LIMIT 0, 50"); while ($row = @mysql_fetch_array($query)) { Ceru ka tagad sapratīsiet! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 labi, mēģināži zīlēt... Tev 3 vienādās tabulas, kuros glabājās dati atkarībā no "friziera". Risinājums Nr. 1 (pareizais): a) pielikt klāt lauku "frieziris_id" b) pārmest datus no 2 un 3 tabulas uz 1-o c) dzēst tabulas Nr 2 un Nr 3 d) selektā pielikt meklēšanas kritēriju uz lauku "frizieris_id" Risinājums Nr. 1 (pašreizējais un līks): a) $tablename = $_GET[' .. ']; c) select * from $tablename PS: iesaku 1) risinājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.qHb l Und0^ Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Liels paldies, bet vai vari paskaidrot ko noziimēši komanda = $_GET[' .. ']; Es iesācējs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Nu tad ej mācies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.qHb l Und0^ Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 :D, njā es jau mācos, kā tad var iemācīties, ja paralēli lasīšanai kaut ko nevaido! :D Bet izmeiģinot 2) man liekas ka tur ar to formu kaut kas nav kārtībā <form action="" method="POST" name="frizieris"> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p><span class="style1">Klienti:</span> <select title="frizieris"> <option value ="dians_klienti">Dinas</option> <option value ="aivas_klienti">Aivas</option> <option value ="santas_klienti">Santas</option> <option value ="visi">Visi</option> </select> <input type="submit" value="Labi" name="labi"> </p> </form> $tablename = $_GET['labi']; $XX = "Nav pievienots neviens klients, lūdzu pievienojiet un meklējiet no jauna!"; $query = mysql_query("SELECT vards,uzvards,telefons,pilseta,vizites,receptes,izdevumi,pirkumi,piezimes,bilde FROM $tablename $methode LIKE '%$search%' LIMIT 0, 50"); Nevaru iebraukt kur ir kļūda! jo man izmet to erroru, ko esmu nodefinējis: Nav pievienots neviens klients, lūdzu pievienojiet un meklējiet no jauna! kaut gan tur ir pievienots, bet tādēļ man liekas ka ar to formu kaut kas nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 problēma ir tavā kodā. izskatās, ka tu pavisam nedomā (kodu no kaut kurienes nokopē) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.qHb l Und0^ Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Pladies, izmantojot tevis doto 1) variantu viss sanāca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts