marrtins Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 jāklapē ciet šī bode :D pēdējās dienās tādi vien jautājumi. lai gan nevajadzētu, bet besī. BESĪ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Nu lai jau! Cilveeki iespejams maacaas.. es arii labi ja 2 meeneshus maacos php! Man ar to saprashanu iet sameera aatri! :) Bet citiem iespejams nav taa! Par to visu.. Ja gribi visus paartaisiit pa amzajiem burtiem.. tad visa fraaze (string) jaanolasa ar ciklu while... un ja redz lielo burtu.. to partaisa pa mazo... slinkums rakstit tam visam skriptu.. jo redzu ka shitajos postos burtu parveidoshana no liela uz mazo ir paradiita, un while vari izpeetiit sheit daudz kur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 aldis, tam ir funkcija strtolower ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Nu lai jau! Cilveeki iespejams maacaas.. es arii labi ja 2 meeneshus maacos php! Man ar to saprashanu iet sameera aatri! :) Bet citiem iespejams nav taa! mācās? piedod, bet šo te cirku par mācīšanos nevar nosaukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 >> andrisp - sapratu! Bet galvenais ka tas kas jautaaja sapratiis! :D >> marrtins - Nu gadaas te visaadus kuriozus redzet! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 strtolower cik zinu nestrādās ar multibait simboliem, tāpēc labāk lietot mb_strtolower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Paulinjsh --> diemzeel ne visi hosteetaaji ir pieslegushi MB (multi byte) atbalst :( taa kaa ar to arii jauzmanaas... Bet principaa tev pilniiga taisniiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Nu tad vajaga palūgt pieslēgt, ja nē, tad kaut ko čerez ž vai arī meklējam citu hostingu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 ar tiem hostiem ar pagruuti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 ar tiem hostiem ar pagruuti! vai tad? manuprāt izvēle ir pietiekami liela, lai varētu pieprasīt tādu elementāru lietu, kā MB atbalstu. atminos, reiz likām lapu uz kāda no DEAC, kur izrādījās, ka arī nebija mb atbalsts, bet tas itin ātri tika labots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts