peehaa Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) paskaidrojiet man kā konkrētam ajax un javascript nūbam - kā izveidot progressbaru, kas tāpat kā windows programmas instalējot attēlo cik procenti ir augšuplādēti? cik esmu pētījis jau gatavos skriptus tā arī nav pielecis. augšuplādēšanas skripts [ php ] ir uzrakstīts. topika nosaukums netīšām tāds sanāca, piespiedu enter rakstot to netīšām. bija domāts kā progressbar. Edited April 3, 2007 by peehaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 ar ajax to nevar izdariit, bet bija php patch, kas to ljaava dariit.. kaa arii veel kautkaadi perl un flash risinaajumi bija. Tikai neatceros nevienu kaa sauca, bet gan guugle buus tavs draugs :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 ar zinu, ka bija AJAX file upload skripts ar progress baru. pameklē google / hotscripts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 http://swfupload.mammon.se/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Nez, cik esmu atradis, tad ir iespējams tikai priekš FF, ja vēl pietams tas ir speciāli sakonfigurēts. Shis, kaut gan nav Ajax parastastajā izpratnē, izskatās ok - http://www.webtoolkit.info/ajax-file-upload.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 andrisp: kaads sakars progressbaaram ar uploadu bez reloada? peehaa: ir vairaaki varianti, dazhi ar perl, citi ar php patchiem (varbut jaunaakajaa php5 versijaa taads patchs ir iekljauts, iisti nezinu, bet kkad agraak solija, ka taadu pievienos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 KAC, sarunā bija neliela novirze no tēmas par ajax failu uploadiem, ja nepamanīji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts