GoodSoft Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Vai kāds var iedot kāda liela foruma MySQL dampu testa vajadzībām? Gribētu, lai tur būtu ne mazāk ka simts topiku un daži tūkstoši postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Nu nu vai kāds dos :). Bet vari jau uzģenerēt pats. Tas tiešām nav grūti. Paprasi padomu, mēģināsim palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodSoft Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 (edited) Uzģenerēt es pats varu. Bet gribētos, lai būtu daudz dažādu postu, ar attēliem etc. Nu labi, ja nekam nav, tad būs jaģenerē. P.S. es nedomāju, kā foruma db (es nerunāju par lietotāju datiem) ir kāds noslēpums Edited March 24, 2007 by GoodSoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaitnieks Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 P.S. es nedomāju, kā foruma db (es nerunāju par lietotāju datiem) ir kāds noslēpums Tas ir slidens jautājums, ņemot vērā, ka postu dumps var saturēt arī tādas lietas, kā IP adreses, par ko daudzi interneta lietotāji ir visai paranojiski, dzēstos ierakstus, slēpto un administrācijas forumu ierakstus u.t.t. Tad kādam to informāciju būtu jācaurskata un jātīra, kas beigās var sanākt pamatīgs darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodSoft Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 Tas ir slidens jautājums, ņemot vērā, ka postu dumps var saturēt arī tādas lietas, kā IP adreses, par ko daudzi interneta lietotāji ir visai paranojiski, dzēstos ierakstus, slēpto un administrācijas forumu ierakstus u.t.t. Tad kādam to informāciju būtu jācaurskata un jātīra, kas beigās var sanākt pamatīgs darbs. Labi, mainu jautājumu: Vajadzīgs kāda foruma postu MySQL tabulas damps Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Paņem kādu no brīvpieejamajiem forumiem un paskaties kāda tur ir struktūra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuall Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Omfg, mums nav problēmas ar struktūru. Vajadzīgs saturs. Рыба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Virtuall = GoodSoft ? Tev paskaidroja kāpēc saturu nedos. Laikam nedalec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuall Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Diezgan stulba loģika. Ja es saku "mēs", tad mēs točna esam viens cilvēks. IP adreses var izdzēst, tas nifiga nav grūti. Dzēstos postus arī var izdzēst. DELETE ... WHERE ..., nekāds "pamatīgs darbs" tas nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ja tik ļoti vajag, tad sapārojiet http://freshmeat.net/projects/randword/ ar http://www.openqa.org/selenium-rc/, un uzraidiet virsū testa forumam, lai piespamo tik pilnu, cik nu vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Dzēstos postus arī var izdzēst. DELETE ... WHERE ..., nekāds "pamatīgs darbs" tas nav Bet .. for($i=0;$i<10000000;$i++) { mysql_query("INSERT ... blabla"); } vai tad "pamatīgs" darbs? Un contents uzreiz gatavs :) Pie kam jautajums savā ziņā ir jautrs jo nav pateikts pat kādam forumam damps.. Invision Powerboard, phpbb vai kādam citam.. Ja ir vienalga tad jau pofig sakopē kaut vai "lorem ipsum" vai delfi ziņas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts