Jump to content
php.lv forumi

Garumzimes PHP nuked klan


roleeks@inbox.lv

Recommended Posts

Dabū kādu editoru, kas tev ļaus saglabāt UTF-8 formātā bez BOM (tie ir tādi 3 "neredzami" simboli faila sākumā, kas priekš UTF-8 vispār nav vajadzīgi un sagādā tikai problēmas web-developeriem, bet nez kāpēc editori tos parasti pievieno. http://en.wikipedia.org/wiki/Byte_Order_Mark). Viens tāds editors, kas ļauj pieseivot bez BOM, ir notepad++.

 

PS. Eu nu, lai nu ko, bet citēt savus postu nejēgā ?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Es pamēģināju ielikt savā forumā <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1257" />, bet tomēr daudzi burti pavedienos nerādījās piemēram š u.c. ir vēl kādi varianti kā dabūt gatavu? Mana foruma adrese starchat.clicdev.com

Edited by photozoom
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Laikam ka ANSI, bet es tagad nokačāju Notepad++ un uzliku "encode UTF-8", tad viņš visu tekstu pārlika kubiciņos (dažus burtus ē,š u.c.) tos kubikus pārakstīju uz normāliem burtiem un saglabāju visu un pie "Run" uzspiedu launch in FireFox un tos burtus kurus biju mainījis no kubiciņiem atpakaļ uz normālajiem burtiem rādija normāli, ta kā pienākas. pamēģināšu vienu failu izmainīt UTF- 8 un ieinstelēt forumā.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...