courage Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 esmu redzejis tadu mazu scriptu vai pat programma, isti pats nezinum, kas vnk neatver lapu valja, ja ir parak daudz cilveki piekonektejushies. Manliekas ka tas ir php scripts un tapec prasu ari sheit :) kadam varbut kautkur ir aizkeries shads scripts un var iedot? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 1 Jānosaka, cik lietotāji skata attiecīgo lapu 2 Uzstāda limitu 3 Ja pārsniedz limitu, tad redirektē uz kautkurieni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 nu to es saprotu iznemot to ka nolasit cik ir lietotaji. if ........ { echo "Omg you are too many"; } else { echo "This is my website"; } truksosa dalja ir redzema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 (edited) Tur tā lieta, ka es arī nejēdzu noteikt cik lietotāji online ir :) edited: ieskaties šeit http://php.lv/f/index.php?showtopic=3414&a...nline+lietotaji Edited March 3, 2007 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Vai tik nebusi redzejis pazinjojumu apmeram shaadu: "Atvainojamies... bla bla patreiz ir pieslegushies paraak daudz lietotaaju.... bla bla atgriezjaties veelaak vai nospiediet F5..." Tas ir vienkarshi DB kljudas apstrades pazinjojums.... Ja DB ir uzlikts konekciju limits...... edit: nush apmeram shaadi $db=@mysql_connect($hosts, $users, $paswords); if (!$db) // parbaude vai veiksmiigi piekonektejas Mysql serverim { echo mysql_errno(); // protams ka seit nav echo bet ir kljudas nr apstraade exit; } Mysql Kljudas pazinjojuma numurus pameklee ieksh www.mysql.com .... Edited March 4, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Tikai ne to XD Courage, tavs webs ir tik forsh un veel gribi samazinaat apmekleetaaju skaitu??? Pateigshu mammai!!! Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Sho es tev varu izlabot... man ar taa foruma ir bijis!!! Edited March 4, 2007 by -=HELLBENDER=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts