Jump to content
php.lv forumi

courage

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by courage

  1. courage

    fread

    Code looks sexy, works sexy ;) Thx!
  2. courage

    fread

    ups, biju pieradis pie viena cita scripting veida kur ir vajadziga tikai 1 = zime. Tagad atklaju kad vins lasa tikai no pirmas rindas, no ip.txt. $filename = "ip.txt"; $handle = fopen($filename, "r"); $contents = stream_get_contents($handle); if ($contents == $ip) { echo "</br>Tu esi listaa"; } else { echo "</br>tu neesi listaa"; }
  3. courage

    fread

    Tātad mēģinu izviedot mazu scriptiņu, kas nolasīs no .txt faila un pārbaudīs vai tavs ip ir .txt failā. Lieta tāda kad viņs vienmēr izvēlas to variantu pie if funkcijas, kas seko pēc if, nevis kā vajadzētu un skatīties uz else arī. Tātad šī ir tā problēma: if($contents = $ip) $content ir definēts kā stream_get_contents un $ip ir definēts kā kods, kas nolasa tavu ip(strādā, echo $ip rāda isto ;) ) Paldies :)
  4. nu to es saprotu iznemot to ka nolasit cik ir lietotaji. if ........ { echo "Omg you are too many"; } else { echo "This is my website"; } truksosa dalja ir redzema :)
  5. esmu redzejis tadu mazu scriptu vai pat programma, isti pats nezinum, kas vnk neatver lapu valja, ja ir parak daudz cilveki piekonektejushies. Manliekas ka tas ir php scripts un tapec prasu ari sheit :) kadam varbut kautkur ir aizkeries shads scripts un var iedot? :)
  6. ka es varetu uztaisit tadu lietu piemeram php lapa un pierakstu klat lapa.php?text=mesls un tad lapa ar echo funkciju varetu to ko cilveks ir ierakstijis paraditos lapa. Manliekas shi lieta saucas varchar, bet varbut ne.
  7. aa vot shis man labak patik :) paldies ;)
  8. es esmu piemrisis ka es varetu piemeram funkcija $printet = noradit vel kadas 5 lietinas ar ko vins ir vienads lai pectam taka ar echo varetu vinu visu izprintet. Nu kautkas saads: $echos = $1,$2,$3; (shis nav pareizs, bet man so vaig zinat ka ir pareizi) un pectam lai varetu viegli echo $echos; un ja kas man visas funkcijas ir sadas: $funkcija->Vards(); Tas padara visu mazliet sarezgitaku :)
  9. courage

    Programma

    windows firewall ari?
  10. courage

    Programma

    Sveiki, kads varetu varbut man ieteikt kadu labu IP Blocker, kas nelautu kadam noteiktam IP pieklut vispar manam IP?
  11. courage

    Cronjob

    nu viena lieta ir ta kad crontab var palaist kautko minimalais ikpec 1 minutes, bet ar to windowsa iebuveto tikai vienreiz diena.
  12. courage

    Cronjob

    1) Schedule nav tas pats kas crontab 2) jau skatijos atradu tikai pl versijas.
  13. courage

    Cronjob

    sveiki, jus nezinat kadu viegli lietojamu crontab prieks windows? Linuxa ir vienkarsi crontab -e un tik 1,2,3 ./e/nu/te/kautkads/fails.pl, bet windowsa tada nav un visus kurus es zinu, vainu neiet vai bez readme stav un pasam jadoma kada ir sintakse utt.
  14. courage

    Mirror

    ō paldies :) $_SERVER['_HTTP_HOST'] ganjau kadam noderes :)
  15. courage

    Mirror

    varat ludzu pateikt kapec shis nestrada? vins neparmet uz to lapu!
  16. courage

    Mirror

    nea... a un vai ir iespeja tada ja iet no adrese1.lv parmet uz /mape1 bet ja iet caur adrese2.lv tad parmet uz /mape2 ?
  17. courage

    Mirror

    man ir biezas problemas ar domainu un lapa tad nevar ieiet jo IP es publiski negribu izplatit un tas jau butu smiekligi reklama likt ip :P par to fsockopen, es pastijos par vinu, bet isti nesaprotu pec tiem piemeram ka lietot. http://lv2.php.net/manual/en/function.fsockopen.php
  18. courage

    Mirror

    vai ir kads php script, kurs pirms redirect vai ari pirms Link uzspiesanas parbauda vai strada adrese un ja ne tad parmet uz citu adresi? Taka mirror kad velk kadu failu. Mirror 1 down tad automatiksi nem mirror 2?
  19. courage

    Include

    Paldies :) <?php $string_text=file_get_contents("/path_to/file.txt"); // load text file in var $new_text=nl2br($string_text); // convert CR & LF in <br> in newvar echo $new_text; // print out HTML formatted text unset($string_text, $new_text); // clear all vars to unload memory ?> laba funkcija... noderes turpmaka dzive :)
  20. courage

    Include

    Sveiki, es uztaisot lapu kur kods ir <? include ("C:\bans.txt"); ?> izveidojas tada lieta kad vis saskrien viena rinda un neko nevar saprast! Vai ir iespejams tas kad es sos visus tekstus izkopeju ara lapa ar visam atstarpem kas netika ieklautas lapa? Es nedrikstu likt html kodus faila, man tur vis savadak sajuks un bus loti gruti dzivot man talak :) (txt faila nedrikstu)
  21. lol. tu neizlasiji kartigi! uz mouseover bilde neparlec uz otru kuru vajadzetu nevis blakus poga :D es neesmu kautkads ...... kurs nezin kad ieliek 2 vienadus kodus bus tas pats :P
×
×
  • Create New...