uiop6 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 (edited) esmu galiigs iesaaceejs..., taakaa...neko daudz nesaprotu, ja juus varat, tad paskaidrojiet ar pavisam vienkraashim vaardiem...luudzu! taatad.. veidoju maajas lapu, esmu pabeidzis(vareetu taa teikt) tagad man vinju vaig uzlikt uz servera... cik saprotu tad WinMySQLAdmin (1.4) ir kkaads serveris, kur pats var palaist utt... kaa vinju var palaist?? (ieinstaleets protams ka ir...) kaa es varu tur ievietot un palaist savu home-page???....kaa publiceet netaa....?? paldies par jebkaadu paliidziibu.. Edited March 2, 2007 by uiop6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Tu esi veidojis mājas lapu, kurā tiek uzmantota db un nezini? Vispār uz kāda servera vēlies uzlikt? Ja Tu pērc hostingu ar db, tad tur būs panelis, kurā vienkārši būs jāizveido tie paši teibli, kas ir uz Tava development kompja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 (edited) 1. WinMySQLAdmin NAV serveris !!! Bet gan programma/ klients darbam ar Mysql Datubazju serveri Windows videe.... 2. Kaa palaist? Un kaa tev skjiet? Uzklikskjinot uz ikoninjas? Nederees? 3. Visticamaak ka tev Nemaz Nav DB jo nevar izveidot lapu kura izmanto DB nezinot Kas ir DB un kaa vinju palaist/administreet.... 4. WinMysqlAdmin(aa) NEVAR NEKO IEKOPEET UN PALAIST !!!! 5. Savu Lapu vari izvietot uz servera vienkarshi Caur FTP iekpeejot Hosteetaaja izdaliitajaa Direktorijaa.... kaa to izdariit? Prasi Hostinga pakalpojuma sniedzeejam.... Edited March 3, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
uiop6 Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 (edited) ...nu paldies pa to pashu.... dalju no teiktaa zinaaju, bet protams ka arii uzzinaaju kko jaunu...paldies. cik saprotu tad db ir datubaaze... 5. Savu Lapu vari izvietot uz servera vienkarshi Caur FTP iekpeejot Hosteetaaja izdaliitajaa Direktorijaa....kaa to izdariit? Prasi Hostinga pakalpojuma sniedzeejam.... tas ir par maksu...lapa liidz cik tur tiem Mb ir par briivu, bet maneejai tie Mb ir pa mazu...vaig vairaak....(ar download utt. ..).. tapeec mekleeju paliidziibu, varbuut kaads var pakonsulteet...kur uzlikt bez maksas ... Un vai vispaar tas buutu iespeejams - Uztaisiit savu serveri...???? (uz kura es vareetu uzlikt savu home-page......) Edited March 3, 2007 by uiop6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Iespējams tas, protams, ir. Uzinstalē apaci un aidā. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uiop6 Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 kas ir Apaci ?????? ko tas dod???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Apache web server. http://httpd.apache.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uiop6 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 A kas ir Apache Service monitor......ko tas dod???? ( Apache2.2...... - rakstiits bija ka tas ir kkaads HTTP..serveris... tas ir tas, uz kura liek home-page????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Jā, tas ir. Apache Service monitor ir tāds maziņš softiņš, kas sēž atmiņā un uzmana, vai web serveris ir up un viss ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uiop6 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 a kaa uz vinja es varu uzlikt savu home-page?? un vai vispaar varu...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Tagad es sāku domāt, kāpēc tu vispār prasīji par mysql, ja tev nav ne mazākās nojausmas, kas ir web serveris. Enīvei - http://www.google.lv/search?hl=lv&q=ho...+apache+windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
uiop6 Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 nu jaa, es jau teicu, ka esmu galiigs iesaaceejs! pilniigi neko nesaprotu...nu ljoti ljoti minimaali saprotu kko....:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 uiop6 --> ja neko nesaproti tad maacies... vismaz sakumaa iemaacies atskjir kas ir kas un tad tikai domaa pats par savu serveri.... tev N reizes vieglaak buus izmantot kaadu no 10k hostinga piedavaajumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uiop6 Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 ...es jau censhos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 uiop6, viss kārtībā, nesatraucies ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts