slitz Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Man ir neliela dilema, es veletos uzinat kada ir galvena atskiriba starp JS un VBScript? Kadas prieksrocibas un minusi? Kuru labak apgut? Ka ar browseru savienojamibam ar VBScript? vienkarsi man ir labas Basic un Visualbasic zinasanas, vai tapec man labak JS vieta macities VBScript? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 tīri subjectīvi - kamēr vbscript nebūs prototype.js un firebug analogi, es pat nesāktu domāt par savietojamību ar browseriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 VBScript atbalsts ir sūdīgāks nekā JS. Piem., browseris, no kur šobrīd rakstu šo atbildi, neatbalsta VBScript. Lietotāju bāze arī JS ir lielāka. Vieglāk palīdzību sameklēsi. Par VBScript iespējām, salīdzinot ar JS, gan neko nevarēšu pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 IMPHO VBScriptu atseeldz daudzi, JS krietni mazaak Teiksim taa JS atsleedz tikai Izteikti paranoikji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts