stencilz Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 vai kāds lūdzu varētu man apskaidrot kā lai iedabūju sessijas id iekš get, un izmantoju sessiju tālāk? vai vismaz iedot linku kur tas normāli aprakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) $ses = session_id(); <a href='123.php?ses=<?php echo $ses; ?>'>links</a> varbūt šādi ? Edited February 15, 2007 by martins256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Vispār jau sessijas id ir pieejams viscaur visos skripts, kur ir inicializēta sesija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 nu es pie ielogošanās kur ir header pieliku?'.SID.' tagad it kā viss labi, un visi linki ir ar PHPSESSID, bet tur kur man ir header() tad tiem visiem jākabina klāt tas pats ?'.SID.' ? tā vispār ir pareizi kā es izdarīju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Kāpēc tas vajadzīgs? Sesija taču saglabājas. nākamajā lapā, ja ir session_start(); tad varēsi tur ar nolasīt to pašu sesijas id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 tāpēc ka man vajag lai bez cookies arī var ieiet lapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 PHP gadijumā pats nebija tik gudrs, ka ja browseris neatbalsta kukijus, tad pats kabinātu visiem linkiem klāt sid ? Moka muldu tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 (edited) es pamēģināju atslēgt kukijus un nekas nenotika kāds nevarētu pateikt kā lai pieliek & & vietā pirms PHPSESSID Edited February 16, 2007 by stencilz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 http://lv.php.net/manual/en/ref.session.ph...n.use-trans-sid vai tas nav šitais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamlets Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) echo "<a href=\"ejam.php?bla=lala&" . session_name() . '=' . session_id() . "\">Ejam</a>"; Edited February 16, 2007 by Hamlets Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 (edited) http://lv.php.net/manual/en/ref.session.ph...n.use-trans-sid vai tas nav šitais? tas uzstādījumos jau ir nomainīts :) echo "<a href=\"ejam.php?bla=lala&" . session_name() . '=' . session_id() . "\">Ejam</a>"; paldies :) tomēr kaut kas nav labi ja es izdaru tā tad man ir divreiz viena un tā pati sessija iekšā, kā lai noņem to ka php pats visur pieliek sesiju? it kā atslēdzu session.use_trans_sid un viss laikam strādā Edited February 16, 2007 by stencilz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts