Jump to content
php.lv forumi

Bilde + apraksts no SQL


Felsheris

Recommended Posts

Sveicināti, man te maza fotogalerija sēž uz nerviem, pēc šeit pat apspriestā parauga uztaisu lai man bildes tiek no SQL tabulas izvadītas pa 4 vienā rindā. Problēma tāda ka man zem katras bildes nākamajā rindā ir no tās pašas db jāizvada fotogrāfijas nosaukums. Izvadīt māku bet kā to panākt šajā while funkcijā nesaprotu, ja ielieku ciklā <tr> tad viņš pašaprotami ka katru nākamo bildi izvada nākamajā rindā...esmu tikai iesācējs

Edited by Felsheris
Link to comment
Share on other sites

tnx par linuku VAL, bet tur jau smagāki gadījumi apskatīti, man šajā gadījumā nav skaidrs tikai kurā vietā man ir jāliek tas apraksta papildus WHILE lai viņš pareizi sarindotos zem bildēm (bilžu skaits ir nenoteikts ja vienīgi nosaka ar mysql_num_rows. Kā pareizi "pārdzīt to aprakstus rindu zemāk par bildēm?

 

Pašreiz lietoju šo skriptu lai sakārtotu tās bildes pa 4 vienā rindā:

 

 

$count=0;
while($galerija=mysql_fetch_array($query)) {
<td>
$galerija['bildes'];
</td>
$count++;
if ($count==4) {echo "</tr><tr>"; $count=0}
}

Link to comment
Share on other sites

Bet ja es lieku

 

echo $galerija['bildes'], $galerija['apraksts'];

 

tad viņš izvadīs to aprakstu blakus bildei nevis rindā zem bildes, savukārt ja pirms apraksta ielikšu <tr> tad ciklā viņš visas pārējās bildes arī metīs pa rindu zemāk.

Viņam vajadzētu echo't kaut kā divas rindas vielaicīgi - bilde/apraksts un arī pāriet pēc 4 rindu uz leju vienlaikus. Tikai kā to nesaprotu jau 3 stundas.

Palīdziet lūdzu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...