anry Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Sveiki! Ir problēmiņa ir kods kurš izvada ziņas no datu bāzes pa lapām, es vēlētos aiz katras ziņas pogu sūtīt, lai to nospiežot ziņa tiktu padota formai, kura nosūta to ziņu. Kāds varētu būt risinājums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Tieši tāds, kādu tu arī pats aprakstīji! Kas tieši tev nav skaidrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anry Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 Ar frāzi "Kāds varētu būt risinājums" domāju par koda piemēru. Kāds varētu būt kods? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 <a href=""> ? <form> ? php.net/mail ? Taču kopā liec pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Kā jau te saka, saite, kas atver formu; forma, kur ieraksta e-pastu; funkcija, kas paarbauda vai taads raksts(saite uz rakstu) jau vienreiz nav nosuutiits uz to pashu e-pastu; mail funkcija, kas nosuuta: http://lv.php.net/manual/en/function.mail.php Bet vispaar neatbalstu shito lietu, ja es neesmu piekritis, ka man kaut ko taadu suutiis uz e-pastu. Es taadu meilu uzreiz ieliktu pie meestuleem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anry Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Tiku galā ar hidden formu padošanu. Ir scripts kas nolasa datus no db un saliek pa lapām, piem. man ir 1800 ieraksti un nolasot visu ilgi lapa veras, varbūt ir kāds scripta piemērs, kurš nolasa pirmos 10 ierakstus, pēc tam nākamos 10 utt. ? Un ar kādu funkciju var noņem html tagus no datiem kuri nāk no db. Ziņai ir formatējums, bet formā jāieliek pliks teksts bez html tegiem. Edited January 24, 2007 by anry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) varbūt ir kāds scripta piemērs, kurš nolasa pirmos 10 ierakstus, pēc tam nākamos 10 utt. ? Pie SELECT vai UPDATE... LIMIT 0,10 // pirmie 10 LIMIT 10,20 // nakamie 10... Edited January 24, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
anry Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 ar funkciju http://lv.php.net/manual/en/function.strip-tags.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts