Jump to content
php.lv forumi

Neiet sesijas


Creck

Recommended Posts

Man kaut kas nav ar sesijaam ok. Man ir divi failu index1.php http://paste.php.lv/4670 un index2.php http://paste.php.lv/4671

Pirmajā faila ar echo viņš to sesijas mainīgo izvada uz ekrāna bet otrajā failā neizvada. Otrajā failā arī viņam teorētiski vajadzētu izvadīt to mainīgo, bet viņš neizvada.

Domāju, ka vaina ir sesiju konfigurācijā tāpēc iemetīšu savu configa screenshotu.

bilde šeit

Link to comment
Share on other sites

Ieslēdz error reportingu un paskaties, ko saka. Pirms saki, ka neko nerāda pārbaudi vai error reportings ir ieslegts, speciāli pieļaujot kādu sintakes kļūdu, kā arī pamēģini izmantot kādu neesošu mainīgo. Ja neizmet Notice, tad nav ieslēgts error_reportings.

 

Iespējams, ka tev tie faili ir utf8 kodējumā ar saglabātiem BOM čarakteriem (http://en.wikipedia.org/wiki/Byte_Order_Mark). Tie ir tādi kaitinoši simboliņi faila sākumā, ko redaktori nerāda, bet php "redz" un tāpēc nevar sākt sesiju, jo lai sāktu to, nedrīkst būt nekāds outputs pirms tam. Ceru, ka saprati.

Link to comment
Share on other sites

Mēģināju arī caur IE tik un tā id mainās. C:\Temp ir un tur iekšā jau man ir sakrājies pilns ar tiem sesijas failiem :) Interesanti, ka no pirmās lapas ģenerē to failu un tur iekšā ir real_name|s:5:"Vards"; bet otrs fails, kas veidojas no otras lapas sesijas ir tukšs.

Link to comment
Share on other sites

Megini padot sessijas ir caur URL.

<a href="index2.php?PHPSESSID=<?php echo session_id(); ?>">Talak</a>

 

Un index2.php drosibai pec session_start(); ieliec:

session_id($_GET['PHPSESSID']);

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...