andrisp Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Nu tad vaina nav tur. Izslēdz register_globals un turpini meklēt problēmu. Palūdz varbūt hostinga provaiderim, lai apstāsta servera specifiku (ar domu - kas nogriezts utt). Mēs tev īpaši nevarēsim palīdzēt, imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuall Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Atkārtoju, es nemāku neko daudz ar php :(:( Tad vai nu sāc mācēt vai vienkarši nejautā. Un kad uzliku to register globals neka nemainījās :( Nu tad maini CMS un viss. CMS tām arī pastāv, lai tev nebūtu jadomā lai viss strādātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 (edited) Redzi, php mācos jau cik nu ir tā laika :) Un nemācos kodēt, bet pārsvarā skatos kāda uzbūve ir skirptiem, rediģēju skriptus un t.t. Vnk nav laika mācīties tur tiešāk..Pagaidām apgūstu pašus pamatus :) CMS uz mana komja iet iedeāli, vaina ir hostingā nevis CMS ;) Labi, parunāšu ar hostinga devēju, bet domāju ka viņš nebūs ieinteresēts. Īstenībā viņš mierīgi var pateikt, ka visas lietas iet, kam ir jāiet un vaina ir lapā! tā jau arī ir...Php jau iet..Pārējais kas tur ir rakstīts arī iet... Tur nekas nebija minēts par konkrētām konfigurācījām... Bet tas admins ir tīri sakarīgs, ganjau izdosies ar viņu kautko sarunāt.. CMS mainīt negribu, jo šis ir vienīgais CMS kas nav tā izplatīts..Zb man visi ie fusioni un e107...Pilns ar viņiem tagad... Mans plāns bija kamēr mācos uzlikt CMS, jo nav laika mācīties arī taisīt web... Nu pagaidām atstāt šitādu web un tad uztaisīt pats savupa vasaru :) Kad runāšu ar to hostinga devēju ko man prasīt? Par kādām funkcijām? Nu aptuveni pasakat kādas varētu būt par traucēkli... :) Edited October 29, 2006 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Paprasi vienkārši kas serverī ir apgriezts. Un sāc pētīt to kodu, kur tev nestrādā. Varbūt pats pamanīsi, kur tā lieta slēpjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 (edited) Pagaidām ar adminu neesu neko sarunājis, bet cerams ka līdz vakaram visu sarunāšu :) Te būs Forumintegration.php Un protams arī ipb2.php Moš, kāds spečuks var atrast vainu tajos skriptos :P Edited October 30, 2006 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerz Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Sameklē to kas nav demo versija. shii nav demo versija un sheit arii viss iet. man šķiet ka vainīgs ir hostings, jo subdreamer ir profesionāli izveidota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 (edited) :D Saproti, man ir PILNA versija, tikai man neiet dazjas funkcijas ...ka jau teicu, uz mana pc iet, bet uz hostinga neiet, ar to hostinga deveju vel neesu parunajies...laikam es shim ta esmu nokritis uz nerviem, ka shis jau mani saak ignoreet :D:D:D:D:D lol p.s. to demo versiju devu jo tur bija online demonstration ;) kr4 lai vini apskatas, jo tad vieglak pateikt kas par shitiem tur ir :P tagad japaruna ar hostinga piedavataju bus :P Edited October 30, 2006 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerz Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 bet tad tachu tu zini vainu ka tev tas "hostinga" serveris ir tas kas gljuko nevis taa lapa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 (edited) padlies visiem, kas palidzeja P.S. vaina bija register globals, tikai lieta ta ka ar htaccess failu nekas nemainiijaas....vns uzlika php.ini un viss gaja :P Edited October 31, 2006 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts