Jump to content
php.lv forumi

Vecaa probleema ar headeri


zuicis

Recommended Posts

Saakshu ar to, ka paluugshu nedzeest araa topiku un nedeporteet uz citiem saitiem, jo manam jautaajumam ir pilna google ar atbildeem, nelieciet linkus taadus kaa: links1, links2, links3 un t.t., kur var lasiit infu, es daudzus esmu jau apskatiijies bet kautko neaiziet man nekas...

 

taatad saakshu ar to ka man logojoties iekshaa majas lapaa uzviezh kljuudu ka nevar modificeet headeri jo tas jau ir aizsuutiits, meeginaaju likt visus shamos daiktus noteiktaas vietaas :session_start();,ob_start();,ob_end_flush(); ... pat htaccesaa pamainiiju PHP_FLAG output_buffering On (tikliidz to izdariju 500 erors uz lathosta) .. atlaushos arii piebilst, ka visas tukshaas rindas ir izdzeestas, visiem php failiem ir tiirs UTF-8 + likvideetas visaadas signatures.. un to ka uz localhosta (majas kompii zem winxp) viss iet nevainojami.

Principaa kods savaa zinjaa janciigs, bet vienalga ceru ka paliidzeesiet, ielieku dalju koda:

 

http://paste.php.lv/4539

paslaik ir saakotneejais kods bez maniem eksperimentiem, aa kljuudu uzraada rindinjaas 5;6;7 , cik noprotu ir kljuudainas 5 un 6 rindinja.

Edited by zuicis
Link to comment
Share on other sites

...erors uz lathosta) .. un to ka uz localhosta (majas kompii zem winxp) viss iet nevainojami.

a moška hostētājs kabina kautko klāt? Iedod adresi, vai novelc pats failu ar kautkādu wget (bet nevis browseri) un paskaties kādā hexeditā. Vai tiešām pirms pirmā tavis izdrukātā simbola nav liekas atstarpes un/vai utf headeris?

Link to comment
Share on other sites

nu ta .. novilku login.php caur wget , druscinj vajadzeeja pielekt ka darboties ar wgetu , start - run un t.t. , tapataas atverot ar notepad2 visu uzraadija kaa pukji , bet caur hexeditu skatoties nebija tukshuma pirms pirmaa taga, ielieku linku kuraa iekopeets pilnais teksts ko novilku caur wget .. nezinaaju ka tas wget ir tik speeciigs, parasti lai miroreetu saitus izmantoju dazhaada progas, tagad zinaashu ...

 

links uz noteikto failu: http://paste.php.lv/4540

Edited by zuicis
Link to comment
Share on other sites

Pastē.php.lv gan nu pilnīgi nekādas jēgas likt novilkto saturu nebija. Kā lai es tur redzu vai ir tur sākumā maģiski simboli vai nav? Ir atstarpes vai nav? Varbūt tu prosta tās nenokopēji...

 

Vēl jau viens variants - hostetājam līki nokonfigurēts serveris. Bet es kautkā par to maldos..

 

Drīzāk sliecos uz variantu, ka pats kautko putrojies.

Link to comment
Share on other sites

vareetu buut ka pats kautko putrojos jo vienu briidi sanaak ar php3 otru ar php4 emm iekopeeshu dazhas rindinjas kas atbildiigas par ielogoshanos ... varbuut tas kautko dos , ja tas neko nedos un nevarees izcept kas par desaam tad saakshu visu paartaisiit :/ domaaju ka naaksies , kaa nekaa online speele =] + visa putra saaka vaariities kad tika mikseeti php3 ar php4 ...

te kods kas atbilst par erroriem ja nepareizi ielogojas un tamliidziigi ... principaa standartaa izsviezh pirmo erroru no unix , no windas1 uzsviezh ka nevar atrast headeri, no mana pc viss iet.

 

http://paste.php.lv/4541

 

nu ja te nevarees atkost... ai labi jaaizberzh acis un jaasak paartaisiit visu kas saaistiits ar ielogoshanos un registreeshanos, sanaaks aatraaak (varbuut =] )

Link to comment
Share on other sites

Ar ob_start(); Tev tas pazustu, bet tas tā.

kukijus arī nevar likt kaut kur lapā pa vidu.

Vispar nevar daudz ko tai kodā iebraukt.

Ja tas viss notiek tikai tai login.php, tad tur ir reāla putra jau tagad metot location uz nezin kurieni un droshvien pa vidu kukijus liekot.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...