c++ Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Kr4 problēma tāda ka visi serveri kas piedaavaa uploudeet failus lielos >100mb parasti iedo linku kaa php failu nevis tiesho liidz ar to es nevaru piem savaa lapaa iebaazt linku, kaads nezin kaa uzzinaat tiesho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 A tu neesi iedomājies, ka tiešais links var neekistēt? (piemēram atrasties datubāzē vai uz cita servera (tb ārpus web direktorijas), un tml.. <?php echo "Mana ūbernoslēptā faila saturs!"; ?> P.S. hotlinkings ir slikti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) papildinats pie bubu teiktaa: // fails.php kursh atrodas publiskajaa direktorijaa var/useris/www.publiskais.com // ar saturu teiksim <?php include ('var/useris/faili/nosleptais.exe'); ?> piemers no prog viedoklja nav iisti korekts, jo nekas labs nesanaks ja pa tiesho includosi *.exe Bet lai saprastu jegu (logiku) derees ja pat uzinaasi to preciizo celju tas neko tev nedos... jo no arpuses (nerunaju par konsoli, vai FTP) pieejas nav..... Edited October 6, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
c++ Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 thx, grey wolf, sapratu...noderees man taa ideja :D bet vispaar zb nekas naaksies uploudeet uz sava servera :DDDD blje sukas tie rapidshare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts