Jump to content
php.lv forumi

Problēma ar stila maiņu caur JS


Valcha

Recommended Posts

Sveiki!

 

Man skriptā izpildās viena Remote Scripting funkcija un pirms tās es daru document.getElementById('divs').style.visibility='visible';

TAD IZPILDĀS TĀ FUNKCIJA

un tad document.getElementById('divs').style.visibility='hidden';

 

Respektīvi, es parādu div objektu ar pulkstenīti, kas norāda, ka notiek gaidīšana

<DIV id="divs" style="display:'none'; position:absolute; left:40px; top:240px; background-image: url(graph/clock.gif); height:30; width:30;">

</DIV>

 

Jaunie dati parādās citā freimā. Kad atveru internetu, pirmajā reizē viss nošansē un pulkstenis rādās un pēc pieprasījuma izpildes smuki pazūd, bet, kad ierakstu citus datus un pieprasu ar pogu, TĀ FUNKCIJA (kas sazinās ar serveri) izpildās, bet pirms tās document.getElementById('divs').style.visibility='visible'; nenostrādā. Tātad otreiz pulkstenis vairs neparādās (varu pat nofrešot lapu, palīdz tik iziešana no browsera).

 

Kas ir jocīgi, kad pēc document.getElementById('divs').style.visibility='hidden'; ielieku alert ("blablabla");, viss šansē (parādās alerts un pulksteņa bildes DIVs). Kādēļ tas pierakstītais alert ļauj mainīt div stilu, bet bez tā nekas neiet?

 

Ceru, ka neesmu uzrakstījis pārāk nesaprotami... Man ir aizdomas, ka vaina varētu būt sakarā ar to remote scripting, ka tas nepārlādē visu lapu.. Paldies, ja kāds varēs palīdzēt.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...