marnix Posted September 13, 2006 Author Report Share Posted September 13, 2006 (edited) kas tas pa linux 10.2 ??? un apdomā, vai tev nebūtu labāk hostēties pa kādi 5Ls mēnesī un aizmirst par visu. jo pieminot to, ka serverim ir video 8mb, usb, fdd neliekas, ka tev būtu īpaša saprašana par to ko tu dari. Grey_Wolf -> atmiņas tā kā būtu pietiekoši, ne jau tvnet.lv viņš tur turēs ir tāds linuk slackware 10.2 palasies seit-> http://www.slackware.com/ ;) Neko es nehostēšu tikai trenniņam un lai ko vairāk sajēgtu.... par to video 8mb, usb, fdd es nejaushi no specifikacijas iekopeju... ;) Edited September 13, 2006 by marnix Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 labs, un tad kad iznāks jauns pač slackwarei, tu sauksi to par linux 10.2.1 :)))) tas nav nekāds linux 10.2, bet gan linux distributīvs kurš saucas SLACKWARE. un man nu tiešām linku uz to vari nedod. nu, nu vēlu veiksmi tev slack'a apguvē :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnix Posted September 13, 2006 Author Report Share Posted September 13, 2006 labs, un tad kad iznāks jauns pač slackwarei, tu sauksi to par linux 10.2.1 :)))) tas nav nekāds linux 10.2, bet gan linux distributīvs kurš saucas SLACKWARE. un man nu tiešām linku uz to vari nedod. nu, nu vēlu veiksmi tev slack'a apguvē :) ups aizmirsu kad vards linux skaitas Sistemas kodols ;) VNK sajaucu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 te tu arī kļūdies.. Sistēmas kodols - kernels (tas var būt viens no branča 2.2, 2.4, 2.6 - http://kernel.org/) (/boot katalogs) Sistēmas čaula - pats distributīvs (/etc katalogs) Nu un Softs. Tā kā skaties, kādu tev kodolu arī vajadzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnix Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 Nu es ieinstalēju bet kur man ir jaraksta mani IP , subnetm un utt lai nets strādātu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 aizmirsti! tu tagad katru jautājumu mums te prasīsi? pagooglē: ifconfig vi console for dummies Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnix Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 aizmirsti! tu tagad katru jautājumu mums te prasīsi? pagooglē: ifconfig vi console for dummies Protams!!! Nu labi nejautāšu, tika man vajag lai strada nets, talak tad visu googleshu..... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnix Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 Tātad kad lādējas linux iekš commandpromta tad līdz brīdim kad vins tike lidz rindinjam rc.hotplug proc/devices networka lampinja mirgo bet kad ielade shis rindinjas tad vairs nemirgo un tas nozime kad nets ari neiet... please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 RTFM. tur viss 100% aprakstīts - kas, ko un kur Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberc Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 :D :D :D nevis vienkārši offtopix, bet galīgi leims offtopix marnixam varu ieteikt gūgļa vietā http://linux.edu.lv/ viņa līmenim tieši derēs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts