valchers Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Sveiki, nezinu vai rakstu pareizajā sadaļā, bet nu neko darīt nezinu kura būtu piemērota manam jautājumam. Tad nu man interesēja tāda lieta kā VHCS to var lejuplādēt un visāda cita veidā apskatīties šeit un man interesēja tāda lieta tā kā šis VHCS ir domāts prieks Linux OS, bet vai ir kautkas līdzīga uz windows, ja ir tad kas un kur to var dabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Pieļauju, ka ir arī windowsam... bet pa maksu.. Vari arī uztaisīt pats - bet tas arī tev maksās laiku un zināšanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted September 8, 2006 Author Report Share Posted September 8, 2006 nu pac es sev diezvai uztaisīšu bet varbūt tomēr ir kāds kurš zin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Alternatīva, Plesk, VHCS un vēl citiem ir Webmin. Atbalsta daudzas platformas, tai skaitā arī windows un ir bezmaksas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted September 17, 2006 Author Report Share Posted September 17, 2006 man kautkā liekas kad Webmin nav domats priekš win OS, jo lejuplādējot to kas itkā domāts priekš win, unn tomēr viņš nav priekš win Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 (edited) Domāts tad ir. Šajā lapā apakšā aprakstīts, kas jādara, lai darbotos uz Win. Protams uz Win nebūs tik daudz iespējas, ka uz Linux vai UNIX. Webmin atbalstītās sistēmas. Pats lietoju uz FreeBSD, daudz iespējas konfigurēt serveri un pievienot moduļus. Edited September 17, 2006 by Gigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts