Ilze Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Sveicināti, man ir vajadzīga palīdzība sakarā ar html lapu. Nekādi nevaru izdomāt kā panākt, lai no nospiestas pogas atsevišķā freimā iegūtu DIVAS citas lapas, katru savā freimā. Šobrīd links darbojas no button1 uz leftFrame, bet vajag lai arī parādas iekš mainFrame citas lapas saturs. Paldies jums jau tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 (edited) To var vienkarshi izdarit ar JavaScript... Ar tiiru HTML buus pagruuti..... Hiper links tomeer ir domaats kaa paarejai uz citu adresi/lapu... edit: apmeram shadi, protams kods var pamainiities atkariibaa no freimu struktuuras... <a href="java script:void(0)" OnClick="parent.frames_nosaukums1.location='links1.html'; parent.frames_nosaukums2.location='links2.html';"> Links </a> Edited August 15, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Pirmkārt, freimi nerullē, a otrkārt, var taču mierīgi padot linku uz lapu, kas satur kaarteejo freimsetu, ar diviem freimiem un defaultaa jamiem iesetojas vajadzīgās lapas (ja neko vairāk tur mainīt nevajag, protams), bet atkārtošu vēlreiz - FREIMI NERULLĒ :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 koko --> peec tava ieteikuma freimiem jeega pazuudi vispaar ... Tieshi jau tadeelj freimi tika radiiti lai var pielaadeet kaadu lapas dalju.... Un ja nu cilveekam tomeer to vajag? Ir risinaajumi kur freimi Ljoti atvieglo dziivi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilze Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Piedodiet par manām zināšanām iekš html, bet kā var uztaisīt framesetu tikai no diviem freimiem, man ir framesets no četriem freimiem. Un ar to es sāku skatītites lapu (darbojas kā index fails). Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 http://www.w3.org/TR/1999/REC-html401-1999...l#edef-FRAMESET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilze Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Čau atkal, lai vieglāk būtu saprast šo konkrēto problēmu es ievietoju vienu bildi ar shēmu ko man vajag rezultātā iegūt. Grey_Wolf variants man nesanāca. Bilde: http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIU1M5LlM...FM5LlIoXExXTVlB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Ilze --> Spriezjot peec taas foto tev vajag 4 freimus... augshu un apaksaa sadaliitu 3 daljaas? vai tomeer Ifreimus? Un mans variants straadaa :) tik teicu kaa jaapielabo peec situaacijas.... cita risinaajuma gandriz vai nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilze Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 Jā man jau ir četri freimi. Viss jau sataisīts, bet kā varētu panākt lai nospiežot "poga1" atveras gan jaunumi.htm gan vienlaicīgi arī main_page.htm. Šobrīd ir tikai tā, ka nospiežot "poga1" atveras tikai jaunumi.htm kam targets ir leftFrame. Bildē viss ir parādīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Ilze --> Es jau tev atbildeeju... Izlasi ruupiigaak ko uzrakstiju.... Bez JavaScript galaa netiksi... / kods var pamainiities atkariibaa no freimu struktuuras... / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilze Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 jāatvainojas Grey Wolf'am, viss strādā ar to scriptu, veinīgi man vajag lai atveras citā freimā nevis tajā pašā. Kāds varētu būt kods, lai lapu jaunumi.htm atver leftFrame nevis tur pat augšā. Jāpiezīmē, ka ar main_page viss ir kārtībā. Atveras korektā freimā. Te būs rindiņa no pašreizējā koda, pogai "jaunumi": <a href="jaunumi.htm" onClick="parent.mainFrame.location='main_page.htm'">click here</a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 jāatvainojas Grey Wolf'am, viss strādā ar to scriptu Atvainoshanaas Pienjemta ;) <a href="jaunumi.htm" onClick="parent.mainFrame.location='main_page.htm'">click here</a> Un tiek verta valjaa tikai 1 Lapa ;) P.S. Es jau tev ieprieksh uzrakstiju Privat mesagi. paskaties tur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilze Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 Jā taisnība, viss kārtībā PM izlasīju. Liels paldies Tev ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts