Jump to content
php.lv forumi

Ilze

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Ilze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu tad esi tik labs un uzraksti KADU kurs tiesam butu noderiigs (un stradatu!)
  2. ar to viss kartibaa... man ir zem C:\webs\test apaksaa php faili kaut vai meginu atver kaadu citu piemeram vienkaarso info.php (ar saturu phpinfo(); ) arii paradas tas bad request... apachi un php nokonfigureeeju 80 ports atbrivots.... http://www.tanguay.info/wamp/installPhp5.php5?step=6 par paraugu izmantoju so adresi ^^^ apachei versija 2.2.3 un php 5.
  3. ierakstu browzerii http://localhost kas automatiski nem index.php nebutu slikti ja uzrakstiitu gavenos solus php un apaches instalacijas procesaa. ejot n-tos tutorialus vienmer izmet kautkaadus errorus :(
  4. Sveiki, veletos uzzinat ko varetu iesakt ja izmet saadu eroru "bad request your browser sent a request that this server could not understand" kas par lietu varetu but?
  5. Ilze

    Par freimiem.

    Jā taisnība, viss kārtībā PM izlasīju. Liels paldies Tev ;)
  6. Ilze

    Par freimiem.

    jāatvainojas Grey Wolf'am, viss strādā ar to scriptu, veinīgi man vajag lai atveras citā freimā nevis tajā pašā. Kāds varētu būt kods, lai lapu jaunumi.htm atver leftFrame nevis tur pat augšā. Jāpiezīmē, ka ar main_page viss ir kārtībā. Atveras korektā freimā. Te būs rindiņa no pašreizējā koda, pogai "jaunumi": <a href="jaunumi.htm" onClick="parent.mainFrame.location='main_page.htm'">click here</a>
  7. Ilze

    Par freimiem.

    Jā man jau ir četri freimi. Viss jau sataisīts, bet kā varētu panākt lai nospiežot "poga1" atveras gan jaunumi.htm gan vienlaicīgi arī main_page.htm. Šobrīd ir tikai tā, ka nospiežot "poga1" atveras tikai jaunumi.htm kam targets ir leftFrame. Bildē viss ir parādīts.
  8. Ilze

    Par freimiem.

    Čau atkal, lai vieglāk būtu saprast šo konkrēto problēmu es ievietoju vienu bildi ar shēmu ko man vajag rezultātā iegūt. Grey_Wolf variants man nesanāca. Bilde: http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIU1M5LlM...FM5LlIoXExXTVlB
  9. Ilze

    Par freimiem.

    Piedodiet par manām zināšanām iekš html, bet kā var uztaisīt framesetu tikai no diviem freimiem, man ir framesets no četriem freimiem. Un ar to es sāku skatītites lapu (darbojas kā index fails).
  10. Sveicināti, man ir vajadzīga palīdzība sakarā ar html lapu. Nekādi nevaru izdomāt kā panākt, lai no nospiestas pogas atsevišķā freimā iegūtu DIVAS citas lapas, katru savā freimā. Šobrīd links darbojas no button1 uz leftFrame, bet vajag lai arī parādas iekš mainFrame citas lapas saturs. Paldies jums jau tagad.
×
×
  • Create New...