artfiction Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Man interesē tāda lieta: kad tiek izdoti dati, kas atrodas konkrētā datu bāzē, es vēlos no viņiem uztaisīt linku ar echo ' <a href="www.manalapa.lv/index1.php?id='.$rows['id'].'" Man tik liekas ka to iezīmēto adreses daļu varēja aizstāt ar kaut ko līdzīgu $_server... . Zinu, ka kaut kur redzēju, bet nekur nepiefiksēju un tagad nemāku vairs uzrakstīt! Varbūt, ja kādam ir uz mēles ta var uzrakstīt. PALDIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamlets Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 <a href="/index1.php?id='.$rows['id'].'" Kaut vai, ja es pareizi sapratu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 (edited) artfiction --> naakamreiz ieziimee tekstu FONA kraasaa buus vel krutaak ... <a href="index.php"> Edited August 10, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamlets Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Grey_Wolf, nesapratu, ko es iezīmēju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Nu, ja nav modrewrite, tad es teiktu, ka iezīmēto daļu var aizstāt ar neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
artfiction Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 artfiction --> naakamreiz ieziimee tekstu FONA kraasaa buus vel krutaak ...<a href="index.php"> noteikti jāizmēģina ar to fona krāsu :D es jau domāju, ka teksts paliks tāds pats tik fons mainīsies. Paldies par palīdzību! Tiko caurskatīju vēl vienu elektronisko grāmatu un atradu atbildi $PHP_SELF = $_SERVER['PHP_SELF']; ><a href="$PHP_SELF?id=$id , ka to iezīmēto daļu var šādi aizvietot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Grey_Wolf, nesapratu, ko es iezīmēju... Atvaino tas bija domaats artfiction.... (jau paarlaboju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamlets Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Grey_Wolf, skaidrs, es jau sabijos, ko gan es būšu iezīmējis :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts