manderiins Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Kr4 klausaas..man vaajg taadu pool kas speej nolasiit IP ķipaa ka no vienas IP var nobalsot vienreiz aptaujaaa...visaaadus pool esmu imeeginaaajis...parasti vinjiem taada viana kaa refresho lapu tad atkal var balsot..vai airi pool rezultaati paraadaas jaunaa logaaa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 saglabā balsotāju ip tabulā un prob nebūs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 pool != poll Ja saglabāsi pēc IP, tad vesels koju/skolas/uzņēmuma bloks netiks pie balsošanas. Vari saglabāt cepumu. Bet tad pret čīteriem jāizsargājas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manderiins Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 njaa bet scriptu varat iedot ... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Kr4 klausies..tev vaajg atvērt tādu lapu kā google.lv un ierakstīt "php get ip". es domāju ka nav jēga pēc ip bloķēt kaut ko poolam. taisi ka balsot var reģistrētie useri, vai apstiprinot balsojumu ar linku, kuru saņem emailā, vai arī atļauj balsot visiem kā tik grib - iesmērē varbūt cepumu lai pavisam bezkaunīgi pokemoni nefloodo un miers. tāpat tādi pooli nav saeimas vēlēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manderiins Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 jaa bet esmu iesaaceejs es nekaa.taada nejeedzu.ja kaads vareetu uztaisiit taa lai caur coocies..iet pool tad luuduz uztaisiiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 ja nejēdz, tad neķeries klāt... ej pamācies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manderiins Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 nu mna ju lapa ir kaartiibaaa..vairs nevajag..tagad man ir viss ar registru..un ar to pietiek..lai nebalsotu 2 reizes vai vairaak par vienu aptauju Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM^ Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 varu minēt kāda tev tā lapa ir: PHPFusion vai kads cits no tiem hibrītiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manderiins Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 nuu tagad man buus tikai phpbb2 forums :) un pati lapa un ja ir taads forums tad aptaujas jau ir forumaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts