Stopp Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 dabūju vienu spēli priekš PS2. man viņa pagaidām stāv datorā kā ISO fails. lai iegūtu PS2 spēli, man vienkārši tas iso fails jāieraksta diskā ? paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 sameklē kur raksteklim ir poga 'burn iso image' vai kkas tāds. (t.i. neieraksti viņu kā parastu datu failu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 nu mēģināšu, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 nuu, kaut kas tomēr neiet. ielieku dvd matricu (man tas iso fails ir 3,*gb), atveru nero 6 (versija 6.6.0.1), uzspiežu burn image, izvēlos savu iso failu un nospiežu rakstīt, bet man parāda, ka vajagot cd-r disku... kas par vainu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Stopp --> pasaa sakumaa pastaasti ka rakstiisi ieksh DVD nevis CD .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 nu kaut kas tur rakstās :) paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts