nauriz Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) Lieta taada, ka vienu lietu izdomaaju uztaisiit izmantojot AJAX. Ok, uztaisiiju, caur FF viss OK. Caur IE saakumaa vispaar nekas negaaja. Tagad esu ticis tik taalu, ka caur IE darbojaas, ja es, kaa caur GET URI galaa piekabinu vaardu, kuraa nav latvieshu burtu. Ja piekabina vaardu ar latvieshu burtiem, tad nekas nedarbojaas. Pa googli taa diezgan esu izmekleejies un turpinaashu mekleet. Bet ir arii ceriiba, ka kaads no Jums ar to jau ir saskaaries un atrisinaajis probleemu. EDIT: Laikam tomeer probleemu atrisinaaju ar encodeURI . Edited July 14, 2006 by nauriz Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 ajax != activex_object Link to comment Share on other sites More sharing options...
nauriz Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 Vai tad es kaut kur teicu, ka ajax == activex_object? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 topica nosaukumu izlasi.. neba man vienīgajam rādās "ActiveXObject un latvieshu burti", bet texts par ajax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nauriz Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 A Tu varbuut topiku izlasi. Par AJAX piemineets, tapeec, ka es vinju izmantoju un vinjsh uz FF straadaa, tas noziimee, ka ar XMLHttpRequest arii viss kaartiibaa. Probleemas bija ar IE, kursh izmanto ActiveXObject, tapeec arii taads topika nosaukums. Un nevienaa vietaa es nerakstiiju, ka ajax == activex_object. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 silly. "ajax un lv burti uz ie" būtu skaidrs visiem un uzreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Tā jau nav ActiveX problēma, bet gan IE problēma. URLī nedrīkst padot visvisādus mistiskus baitus (latviešu burtus piemēram). Tos vajag nokdēt atbilstoši url standartiem (RFC). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts