blood Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) Man vajag scriptu kkadu piem. Kuru cilveki aizpielda ( piem Vaards: uzvaards: Gadi: utt....) Un kad aizpilda lai man tas viss atnaak uz epastu vai kada failaa saglabajaas... Tikai lai tas butu bez SQl.... Vai ir taads iespeejams ? Un ludzu pasakiet tad taadu :) Edited July 12, 2006 by blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 blood --> njem un uzraksti ;) izmanto f-ju mail() un no formas savaaktos datus suuti kur vajag.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 pedod nesapratu... Es tagad tikai saku maacties :) Nju ludzu pasaki piemeru shim http://paste.php.lv/4082 kura vieta jaraksta un kas lai piem aizsutitu es@inbox.lv ..... Paldies :) p.s Sorry esmu noobiks:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 index.php <form method="post" action="index.php"><input type="text" name="vards"/><input type="text" name="uzvards"/><input type="submit" name="go" /></form> <?php if(isset($_POST['go'])) mail('es@inbox.lv', 'My Subject', print_r($_POST, true)); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 (edited) Paldies! Sanaca:) Eu a var sataisit lai epasta redz ip kas suutijis?:) Paldies! Edited July 12, 2006 by blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 liekas ka nevarees .. bet ja paskatiisies SHEIT, varbuut sanaak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 Klez, paldies :) Nezinaju pat to lapu... Esmu galiigs iesaaceejs :) Beidzot kkas forsh buus no kaa macities :))) Nju labi pa to ip pamekleshu gan kko izdomashu :) Ja kads zin kaa var samainiit kipa no kaa sutits e-pastu kipa ludzu pasakiet bet tas taa... Starpcitu... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 (edited) blood-->Nu tev tachu Klez iedeva linku vai tieshaam tik gruuti mekleesanas laucinjaa ierakstiit mail() ?????? SHEIT ir daudz piemeeru... Edited July 13, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
blood Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 Piedod :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 blood, kad taisa topiku, tur ira taads dzeltens taisnstuuritis. izlasi kas tajaa ir rakstiits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts