ricshs Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 kā to panākt?? Register.php te Login.php te Header.php te logout.php te Un ja varat, tad pasakat, kā šie scripti pareizi jāsaliek pa lapām, es jau 2 h mocos, un nevaru saprast... Slikts laiks shon, tādēļ izdomāju pataisit savu lapeli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Slikts laiks? -Āksties? -- Visi svin Jāņus. Negaidi palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricshs Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Jums labs? Man Talsos nepārāk... Bet nu labi, tiku pats galā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Un ja varat, tad pasakat, kā šie scripti pareizi jāsaliek pa lapām, es jau 2 h mocos, un nevaru saprast... Sāksim ar to, ka šitas bija galīgi stulbs jautājums. Jo tie scripti jau bija salikti pa lapām. Register lapa: register.php, index lapa: index.php .... bla bla.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricshs Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Es jau tiku galā, kā jau teicu! Tiko uztaisiju nelielu bandwith meter! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts