mankulito Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Kaa izdarit, lai komentu skaits dalitos lapaas pa 5, nevis ietu chupaa, kaa tagad uz leju? Ludzu palidziet modificet so skriptinu: <?php error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE); $datums = date("d M Y h:i a"); $niks = $_POST["niks"]; $niks2 = htmlspecialchars($niks); $teksts = $_POST["teksts"]; $teksts2 = htmlspecialchars($teksts); $ipentry = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; print("<b><p>Paldies!</b><br />Ieraksts pievienots.."); $fails = fopen("dati.php", "a"); if (!$fails) { print("Kļūda"); exit; } fputs ($fails,implode,("\n")); fwrite($fails," <p><b>Datums:</b> $datums<br /> <b>Pievienoja:</b> $niks2<br /> <b>Koments:</b> $teksts2<br /> <b>ip adrese:</b> $ipentry<br /><br /> "); fclose($fails); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 http://paste.php.lv/3890 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Nedzirdu, kur ir lielais paldies ;DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
savejais Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 O, paldies! Es a meklēju! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankulito Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 manaa gadijumaa sis nelidzeja ;/ ieklavu sis rindas skripta, nekadu izmainju ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Tev nevajadzēja iekļaut, bet vajadzēja pielāgot. Tavā skriptā interesanti ir tas, ka tu jau PALDIES pasaki pirms viss tiek ierakstiits failaa. Es tev neieteiktu rakstiit iekš .php failā, raksti labāk .txt vai .dat, u.c. Lūdzu: šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankulito Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 tnx, bet mana gadijuma nedereja. neko, iztikshu ar veco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Nu johaidii. Es tev uzrakstu visu kaa vajag, un tev veeel neder? Tas ir psc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts