Erglis Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) Labdien man ir viena maza probleema.. zinu tas ir ljoti vienkaarsji prieksj jums, bet man nekas nesanaak =// =) no xml faila jaanolasa cik atrodami sjaadi vaardi.. <text> un jaaparaada tas ar cipariem... php failaa.... piem Komentari [7]... Tas ir domaats komentaaru skaitiisjanai.. Liels paldiess ;) Edited May 2, 2006 by Erglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 http://paste.php.lv/3690 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erglis Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 PALDIES... aatri gan viss TeW sanaak.... =) viss ljoti labi un straadaa bet ir viens siikums.. varbuut arii probleema =/ $day = date(d); $month = date(m); $year = date(Y); // kaa es varu ielikt laj vinsh failu mainiitu katru dienu... nu peec katras dienas datumam $xml_file = 'dienameenesisgads.jpg.xml'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 RTFM.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erglis Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 RTFM.. nu tad nomaini savu ".never stop coding" --- uz RTFM nėko man neprasat!! paldies.. taapeec jaw cilveeki te naak laj ko atrastu.. es manuaali neorienteejos =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 es manuaali neorienteejos =) tad šaubos, ka programmēšana ir priekš tevis.. jo ja pat 2+2 nemāk uzrakstīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erglis Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 tad šaubos, ka programmēšana ir priekš tevis.. jo ja pat 2+2 nemāk uzrakstīt... nav jaw taa ka esmu baigais programmeetaajs... un vispaar daru to prieka peec... ja buutu baigais nazis sjajaa jomaa paliidziibu nemaz neprasiitu!!! esmu nuubs un atziistu to!,... bet nu interesantaakais ka nevareeji pateikt ka vaina tikai peedinjaas ^^ .... no 'opaa' nomainuuju uz "opaa" un aizgaaja.... kodu pienjeema! tas lajj citi zinaatu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts