tiy Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Es gribu uzzinat, kad lapa tiek nospiests refresh vai nu ar F5 vai ar podzinu, kad to izdara, tad redirekte uz citu lapu. Esmu dzirdejis par onrefresh kaut kadu event, bet nezinu, kur par to var palasit. Ja ir refresh lapa, tad uz citu lapu parmest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Neiesaku iespringt uz šādu problēmu. Kam tas tev vajadzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Tas ir vajadzigs online gemam, kas vel top. Un esmu toredzejis ari citur. Edited March 2, 2006 by tiy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Vienalga neiesaku to tā darīt. Ja nu ļoti vajag, tad kautvai ar kukijiem var, bet čakarīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ar js, kaut vai arī online geimu taisi, vienalga var tikai ērtāku interfeisu taisīt. visa validācijai (tai skaitā refrešu izķeršanai, lai tie nesabojā kaut ko) ir jābūt servera pusē, jo js varēs vienmēr apiet un apmānīt, jautājums tik cik tas prasa laiku/zināšanas/pacietību/vēlēšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts