stenlijs Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Es gribu ieraxtiit info no formas txt failaa.. nekas nesanaak ierakstaas - nekas.. esmu skatiijies topikus ar taadaam pashaam probleemaam.. bet peec to paskaidrojumiem man arii nekas nesanaak.. :( man raada "Undefined index" .. <?php $login=$_POST['login']; $pass=$_POST['pass']; $datufails="dati.txt"; $fd = fopen ($datufails, "a+"); fwrite($fd,"$login:|:$pass\r\n"); fclose($fd); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 html formai, ko postē, ir input/textarea lauki ar name atribūtu vienādu ar login un ar pass? Kurai precīzi rindiņai rāda to undefined index? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlijs Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 (edited) ar html formu viss kaartiibaa.. Undefined index raada: 2,3 rindinjai.. un kad izdzeesh shiis rindas tad raada undefined variable :( Edited February 27, 2006 by stenlijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Interesanti, kā gan man uzminēt, kura ir 2,3 rindiņa? Ja pieņem, ka tās ir tās $_POST rindiņas, tad 100% nav ar html formu kautkas kārtībā. un kad izdzeesh shiis rindas tad raada undefined variable :( Bet loģiski, tā taču arī jābūt. Nu gan tev dīvaini eksperimenti... jāsaprot taču arī tas, ko dari, nevis viss pēc kārtas jāizdzēš :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlijs Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 jaa, atkodu tagad.. visu laiku njeemos ap to php kodu, ka iisti neiebraucu ar <form action="izveidots.php" method="POST"> .. php kodu biju atstaajis tajaa pashaa kur formu.. :) nu thx, ka pateici, ka kods vismaz pareizs.. taa buutu ar to kodu ilgi veel njeemies .. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts