Jump to content
php.lv forumi

stenlijs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About stenlijs

  • Birthday 08/23/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://

stenlijs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. uz to satura raadiitaaju tieshaam nebiju atkodis, thx, bet mekleejis searchaa esmu sameera daudz (vismaz prieksh manis), apmeeraam divas dienas pa to teemu maljos (nu, ja tas ir daudz, protams).. :| atradu daudzus ar liidziigaam probleemaam, bet man nekas nesanaaca.. :( ai, labi davaj! nau ko lieki muti dzeseet, jaaiet tik urbties taalaak.. :)
  2. nuuu, ka lai pasaka.. nu taa, ceru, ka sapratiisi.. :) 1. Login forma (index.php) [submit] 1.1 Login apstrāde (apstraade.php) (ja dati pareizi, tiek uz INFO.PHP) 2. Reģistrācijas forma [submit] 2.1 Reģ. apstrāde (reg.php) (Ja piereģistrēts parādās jauns logs "Dati pievienoti") un veelme ir taada, ka no tās reģistrācijas vajag dabūt INFO.PHP.. nu kkaa taa apmeeram..
  3. .. kad dati ievadiiti un nospiezh submit, atveraas jauns logs, kur paraadaas "Dati pievienoti.. Tava parole: xxx, Login: aaa, ... u.t.t (nekaadus errorus nemet, viss OK )), bet kaa var dabuut, lai to paroli un loginu man raada lapaa, kad esmu ielogojies ar to paroli?? nekaadiigi neizdodas.. :( ini failaa atradu "Note - track_vars is ALWAYS enabled as of PHP 4.0.3 " (ja tas ir tas ko domaaji .. :\ )
  4. es pieshkjiru $_POST, bet nekas nemainaas ..
  5. izveidots.php ir tas fails kursh saglaabaa datus txt [viss ierakstaas failaa kaa vajag, domaaju te probleema nav].. un augsha.php ir taa kas redzama augstaak! [nav jaabuut gaishregjim, lai to izlasiitu] .. pati forma atrodas "izveido.php" failaa... un es veeleetos uzzinaat kaa var sasaistiit to "augsha.php" [kur vajadzētu parādīties datiem, kas ievadiiti formaa] ar "dati.txt" kur atrodas info???
  6. nu jaa, taa metode.. bet man vajag uz izveidots.php un arii augsha.php. ir iespeejams apvienot taas kka?
  7. Man radusies probleema ar datu nolasiishanu no txt faila.. Nuu, man vajadzeetu taa, lai tajaa lapaa kurā ielogojas raadiitu apmeeram taa.. augsha.php <?php #21 $login=$_GET['login']; #22 $vaards=$_GET['vaards']; #23 meils=$_GET['meils']; ?> kas te ir nepareizi? vajag POST, vai vnk kkas veel jaapieraksta klaat.. #33 <TD align="left" bgcolor="white">SVEIKS, <?echo $login?> </TD> </br> #34 <TD align="left" bgcolor="white">Vārds : <?echo $vaards?> </TD> </br> #35 <TD align="left" bgcolor="white">E-mail : <?echo $meils?> </TD> Un beigaas Notice: Undefined index: login in c:\program files\easyphp1-8\www\augsha.php on line 21 Notice: Undefined index: vaards in c:\program files\easyphp1-8\www\augsha.php on line 22 Notice: Undefined index: meils in c:\program files\easyphp1-8\www\augsha.php on line 23 Izsleedzu error reporting, tikai nezinu kaada jeega.. :(( varbuut kkas ar formu nau kaartiibaa?? .. <form action="izveidots.php" method="POST"> [te varbuut jaanoraada, lai suuta netikai uz izveidots.php, bet arii uz augsha.php ??? :\ ] <input type="text" size="20" style="width: 150px;" name="login"> <input type="text" size="20" style="width: 150px;" name="vaards"> <input type="text" size="20" style="width: 150px;" name="meils"> </form>
  8. jaa, atkodu tagad.. visu laiku njeemos ap to php kodu, ka iisti neiebraucu ar <form action="izveidots.php" method="POST"> .. php kodu biju atstaajis tajaa pashaa kur formu.. :) nu thx, ka pateici, ka kods vismaz pareizs.. taa buutu ar to kodu ilgi veel njeemies .. :)
  9. ar html formu viss kaartiibaa.. Undefined index raada: 2,3 rindinjai.. un kad izdzeesh shiis rindas tad raada undefined variable :(
  10. Es gribu ieraxtiit info no formas txt failaa.. nekas nesanaak ierakstaas - nekas.. esmu skatiijies topikus ar taadaam pashaam probleemaam.. bet peec to paskaidrojumiem man arii nekas nesanaak.. :( man raada "Undefined index" .. <?php $login=$_POST['login']; $pass=$_POST['pass']; $datufails="dati.txt"; $fd = fopen ($datufails, "a+"); fwrite($fd,"$login:|:$pass\r\n"); fclose($fd); ?>
  11. <input type="text" size="20" style="width: 150px;" name="login"> <input type="password" size="20" style="width: 150px" name="pass"> man vismaz taa sanaaca.. :/
  12. stenlijs

    text-decoration

    dariits, bet taapat nekaa... :(( ak man stulbaa galva... atradu vienu mazu,lieku ziimiiti ---> } ... viss aizgaaja... thanks! ;)
  13. stenlijs

    text-decoration

    kad uzbrauc ar kursoru virsuu ir ok, bet kad nobrauc nost tad atkal viss pa vecam.. uz IE viss kaartiibaa...
  14. stenlijs

    text-decoration

    Netaisi liekas QUOTEs! (bubu) nekas nemainaas... paliek tas pac vecais variants.. :(
  15. stenlijs

    text-decoration

    [iESĀCĒJS] kaapeec man IE raada normaali saites (kjip bez nekaadiem pasviitrojumiem un kraasas), bet firefoxaa un operaa raada ar violeetu kraasu un pasviitrojumu?? css`ā raxtu shitaa ---> a{text-decoration:none; color:black;} un viss... ko veel vajag, lai viss buutu chikiniekaa?
×
×
  • Create New...