nemec Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 vai ir taada img.php kas ziimee matemaatikas ziimes. piemeeram: es padodu src="img.php?(123 + x)/(y + t)" => un tad tiek uzziimeets 123 +x augshaa, tad novilkta sviitra un apakshaa y + t; vai, ja src="img.php?sqrt(123 + x)" => tad uzziimee kvadraatsakni paari 123 + x; (apmeeram taa pat, kaa wordaa mathEqual - laikam).. vai kaads ir kaut ko taadu veidojis??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Nu ja tev ir papildus uzinstalēts LaTeX, tad var ui kādas brīnumu lietas darīt. http://www.linuxjournal.com/article/7870 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted February 26, 2006 Author Report Share Posted February 26, 2006 tas ta normaals, bet jaainstalee visaadi sviesti... man kaadu klasi vajadzeetu, kuru ar require pievienoji un viss OK. taadu vienkaarshu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 LaTeX nav nekāds sviests ;) Ar to top nopietni zinātniski darbi. Taču tādu kādu tev vajag ar to require tikai es nezinu gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts