Settlers Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Pieteikuma anketei uz e pastu nesuuta garumziimes bet cheburus mans patreizeejais kodejeums <?php if(is_array($_POST) && count($_POST) > 0) { mail('......@inbox.lv', 'Pieteikuma anketa', print_r($_POST, true)); header("location: nosutits.html"); exit; } ?> <form method="post" action="pieprasit.php"> te taas formas ...... <td><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2"> <input type="checkbox" value="111" name="1111111" /> </font></td> </form> un e pastaa atnaak shaads Array ( [11111] => 111111: J 363;su (Jūsu - bija jaabuut) [Submit2] => Submit ) kur vareetu rasties kljuuda ka nesuuta garumziimes ? Paldies jau par ieprieksheejajaam paliidizibaam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 kodējums: "utf-8" , vai cits vēstules hederos jānosūta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Settlers Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 kodējums: "utf-8" , vai cits vēstules hederos jānosūta. a ja nomainiiju tad rispaar to garumziimi nemaz neiekljau vaardaa burtiski Jūsu - Jsu kodējums: "utf-8" , vai cits vēstules hederos jānosūta. oi sajaucu es uzliku tam failam kur atrodas naketa charset=iso-utf-8" bet kaads tad kodejeums tavupraat domaaji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Settlers Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 Vai kaads vareetu man paliidzeet noveerst kljuudu, kad no anketas uz emailu pienaak suutijums ar garumziimeem, bet man uzraadas kkeburi kur ir burts ar garumziimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 maini epasta klientu. Pats lietoju thunderbird, kuram varu likt kaadu enkodingu gribu. Sou nekaadu probleemu lasiit mailus, kurus sev suutu no web aplikaacijas utf-8 kodeejumaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 kur utf8 nerādās, maila subjectā? subjectam, to, from vajadzēja laikam(nepārbaudīju) šitā kaut kā $str_subject = '=?UTF-8?B?' . base64_encode($str_subject ) . '?='; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Settlers Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 kur utf8 nerādās, maila subjectā? subjectam, to, from vajadzēja laikam(nepārbaudīju) šitā kaut kā $str_subject = '=?UTF-8?B?' . base64_encode($str_subject ) . '?='; Paldiess! tagad vis stradaa ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts