dd2 Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) palidziet man nomainīt style phpBB forumam, nestastiets ludzu ka jāmeklē google vai kur citur šo jau izlasīju un paralsīju http://php.lv/f/index.php?showtopic=3923&hl=phpBB vienreiz man sanāca uzlikt ,bet pats nezinu ko,kā jo mēģināju visādi un tad kautkas sanāca pastastiet saviem vardiem kā to jūs dariet. cik sapratu vajag vienkārši ielikt iekšs phpBB/templates mapē blakus subSilver mapei un tad iet uz adminitratora paneli un caur add style -------bet tur neparāda ka ,lai istalēju nerādas izmaiņasssssss, bet visi saka, ka jāparādās istall linkam ,un sēri viss notiek. ko es daru nepareizi ,varbut kadi ieteikumi? Edited February 12, 2006 by dd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 paskaties vai neesi ielicis mapi kurā tas vis ir velvienā mapē. ja jā ta iznjem ārā. bet pārejo dari visu kā vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted February 12, 2006 Author Report Share Posted February 12, 2006 (edited) paskaties vai neesi ielicis mapi kurā tas vis ir velvienā mapē. ja jā ta iznjem ārā. bet pārejo dari visu kā vajag. nenu itkā nau otrā mapē tiklīdz atveru to mapi var redzēt admin un images mapi un parējais ar .tpl failiem vdivi .css un itkā viss normāli Edited February 12, 2006 by dd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Nu tur līdzi būtu jānāk Install.txt, vai kautkam tādā garā. Kad es liku man viss aizgāja bez problēmām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts