Jump to content
php.lv forumi

devil

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

devil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. devil

    phpBB style

    paskaties vai neesi ielicis mapi kurā tas vis ir velvienā mapē. ja jā ta iznjem ārā. bet pārejo dari visu kā vajag.
  2. Uzliku MyQSL 4.0.15 saliku PHP un Apache, itkā vis kārtībā ieksh MyQSL uztaisiju useri paroli.. itkā rādās zaļā gaisama MySQl'am sanāca palaist phpmyadmin vis iet.. bet ja <?php $host = "localhost"; $user = 'root'; $pass = '123456'; //Šeit rakstām paroli, ko tu ievadīji instalējot MySQL $link = mysql_connect($host, $user, $pass); if (!$link) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } echo 'Connected successfully<br>Pieejams datu baazes:<br>'; $db_list = mysql_list_dbs($link); while ($row = mysql_fetch_row($db_list)) { echo $row[0]."<br>"; } mysql_close($link); ?> uztaisa rāda ka nevar piekonetingoties.. parāda "ccess denied for user: 'mans niks@localhost' (Using password: YES)" parole un users itkā pareizs. p.s. uzliku 4.1 un viss aizgāja.. vairāk jautājumu nava :D
  3. Tāk no mysql saprotu tikai to kas tas ir un viss.. un māku tabulas tasit un k-ko vel.. bet papētot tālāk sapratu ka datu tips ir int(10) tad ir tāda lieta kā Extra: auto_increment un Null: No. Vairāk es neko nezinu.. ceru ka vari padzēt.
  4. Lieta tāda ka gribēju uzlikt forumu dabuju Invision Power Board v2.1.4. izlasiju visu instalāciju saku instalēt bet ātri vien aprāvos. Jo izmeta sekojošu erroru. Warning! The following errors must be rectified before continuing! Please go back and try again! INSERT INTO f_task_manager VALUES ('', 'Update Topic Views Counter', 'updateviews.php', 1139266117, -1, -1, 3, -1, 'ddce954b5ba1c163bc627ca20725b595', 0, 'Used when topic views are not incremented immediately', 1, 'updateviews', 0, 0); Out of range value adjusted for column 'task_id' at row 1 meklējot googlē sapratu ka daudziem ir tāda problēma bet nekur nebija atrisinājuma. vienīgi sapratu ka kļuda ir k-kur mysql. Es lietoju jaunāko mysql. Var palīdzēt atrisināt sho problēmu?
  5. Es jau ar.. bet.. tak te jau ir naturāls offtopc tapēc jabeidz ;)
  6. Tas bija domāts tā ka ja jau jaieliek sadaļā "drazu" ta jau labāk izdzēst.
  7. nu nejau es teicu vinju pārlikt vai tamlīdzīgas manipulācijas veikt.
  8. emz labak vienk izdzest shito topiku ;)
  9. Juu paldies Klez, es neiedomājos ka problēma varētu būt inframe, atradu un sanāca ka jāraksta ir <frameborder="0"> ;)
  10. Tāk viss smuki sanāca bet ir nākošā problēma nezinu kā novākt to :) tā PHP lapa rādās ieksh rāmja itka ir <table width="100%" border="0"> bet rāmis ir, kā to var nonjemt?
  11. man ir divas lapas viena HTML otra PHP formata. ieksh HTML lapas ir vairākas tabulas. Es gribu ielikt vienā tabulā to PHP lapu lai vinju parāda atvērtu ieksh tās tabulas. saprat? Paaldies bubu ;) tieshi tas ko gribēju atrast.. bij piemirsis.
  12. ideja tāda gribējās uzzināt kā ielikt web lapā kura ir HTML ielikt piem vienā tabula citu web lapu kura ir php. ta lai to php lapu parāda skatoties uz HTML ;) isti nezinu kā to izdarīt :(
  13. Jup v3rb0 viss aizgāja. es jau izlaboju un pārbaudiju kamēr Grey_Wolf uzrakstija.. Paldies jums abiem..
  14. ja shis bij labs ;) bet vai nava bikit labāks veids.. jo ja man ir "maziņi" scripti apmēram 40 *.php lapas.. k-kā nevelk visu pārlikt :D
×
×
  • Create New...