Hallke Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Esu dzirdējis ka var piemeram kadas citas saites RSS izformāciju dabūt savā PC automātiski! Tas ir tā ka piemēram saitē ir pievienots jauns raksts un tas automātiski iesevojasmanā PC! Lūdzu palidziet ja tas ir iespējams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 kaut vai opera, tai ir rss readeris, ja tads bija jautajums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallke Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 (edited) Netaisi liekas QUOTEs Ne to ka ir RSS to es zinu bet scriptu kurss no kadas majaslapas RSS nosuc informāciju! automātiski! Edited January 11, 2006 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 cit: Ne to ka ir RSS to es zinu bet scriptu kurss no kadas majaslapas RSS nosuc informāciju! automātiski! cit/ tas ir kaa? kameer neesi tajaa lapaa iegaajis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallke Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 (edited) Netaisi liekas QUOTEs Nu itka es nosucu - nokopēju rakstu itka piemeram datuve.lv RSS parādas jauns raksts vinš automātiski nonāk manā pc ka raksts! saglabajas automātiski! Edited January 11, 2006 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) Tas ir iespējams. JA pareizi sapratu tad vēlies panākt to, kad kā jau WEB lapas izstrādāji izveido RSS saviem lietotājiem, tikai šai lapai nav RSS un Tu vēlies ievākt visus rakstus? Tad vienkārši. Atveram mājas lapu ar file_get_contents(); , tādā veidā ielasot mājas lapas datus. Tad HTML sourcē meklē līdzīgās pazīmes rakstu nosaukumos (virsrakstos) , piemēram <h3 style="font-color: #f5f5f5; font-family: Verdana;">Zogam datus ar RSS</h3> Tad ar preg_match(); Atrodam nepieciešamo tekstu vai niekojamies ar explode(); kas sanāktu ātrāk. Un beigās no visiem virsrakstiem un to tekstiem izveidojam RSS.. Edited January 11, 2006 by MakaTaNaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts