Jump to content
php.lv forumi

Hallke

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Hallke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gribu uztaisit saiteit ā kad mala ir forma tipa login un pass un var registreties bet kad es registerejos un ejuieksaa lai rada vissu saiti to pasu tikai parada mala kur bija login vieta piemeram Hello Hallke! The time is utt.! Plizzpalidziet!
  2. Netaisi liekas QUOTEs Nu itka es nosucu - nokopēju rakstu itka piemeram datuve.lv RSS parādas jauns raksts vinš automātiski nonāk manā pc ka raksts! saglabajas automātiski!
  3. Netaisi liekas QUOTEs Ne to ka ir RSS to es zinu bet scriptu kurss no kadas majaslapas RSS nosuc informāciju! automātiski!
  4. Esu dzirdējis ka var piemeram kadas citas saites RSS izformāciju dabūt savā PC automātiski! Tas ir tā ka piemēram saitē ir pievienots jauns raksts un tas automātiski iesevojasmanā PC! Lūdzu palidziet ja tas ir iespējams!
  5. Hallke

    Upload bildi

    Nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs (bubu) A tie ir katrs savs scripts vai tie visi ir viens ?
  6. Pasakiet ludzu scriptu kurss Uploadotu bildes pimeram jus gribat ielikt bildi un tas uploado jusu izveleto bildi !
  7. Hallke

    Login txt

    NEVAJAG TAISĪT STULBAS QUOTEs!! (bubu) Nee pliz paskiet skaidrak esu noobs ! ...
  8. Hallke

    Login txt

    Labdien ka var manai majaslapai kad kads nospiess ieiet pogu tad tas ko vins ir ierakstijis tajos lodzinnos e-pasts parole atnak saglabajas .txt dokumentā?
  9. Hallke

    e-mail

    Labdien kads ir apollo.lv SMTP serveris (piem smtp.misa.lv ) kads ir apollo.lv lai es aretu aizusit vestuli ? Piemeram no majaslapas kads man jaliek smtp php.ini failaa?
  10. Hallke

    PHP Torenti

    Labdiena ka var uztaisit torrentus piemeram kaa ihack.lv? kadu skriptu vaig?
  11. Sveiki esmu uzlicis torentu sctiptu kuru var dabut adresē ŠEIT Palidziet man vinu uzlikt pameiginiet sev jo kad es visu uzlieku man vins neatveras bet atver vienkarsu baltu lapu. Pliz help :(
  12. Velos uzlikt paroli datubazei ka to lai izdara un kas man bus jaraksta lai varetu ielogoties!!!?? Ludzu atbildiet! Majaslapa ir lanaa!!!
×
×
  • Create New...