hmnc Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Sveiki! Imejetsa - vertikālais menucis (parent). Ir arī zem katra parent menu ieraksta savs submenu, kurš parādās attiecīgi pārbraucot pāri atbilstošajiem parent menu ierakstiem. submenu parādās arī vertikālā veidā tikai labajā pusē tam visam kopējam pasākumam. Problēma sākās tur, ka submenu parādās parent menu list elementa galā, kas protams NEsakrīt ar tā teksta garumu (teksti parent menu, loģiski, ka dažādi). Tad lūk jautājiens - vai vispār reāli, bez nenormālām perversijām, uztaisīt tā, lai submenu izlien ārā parent menu teksta galā (nevis visa bloka galā). Cik čakarējos un meklējos pa googli, nekādīgi nesanāca. Varbūt kāds varētu apskaidrot principus, ja tas vispār ir iespējams... pievienoju arī bildīti lai skaidrāk. nepieciešams, lai submenu parādītos tur kur atzīmēts ar sarkanajiem kvadrātiņiem. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 paliela perv. bet var meginaat taa ka katrs parent menu texts ir atseviskjs objektsun attieciigi tad jau vairs nav probleemu... <div> <div > parent 1</div> <div> parent 1</div> <div> parent 1</div> <div> manupraat tas ir vis vienkarsaakais variants var jau mekleet peec rindas beigaam \n ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 21, 2005 Author Report Share Posted December 21, 2005 un kas no tā ka div? div ir bloka elements (ja nav norādīts citādāk) un tā width ir 100% no tā parenta, respektīvi submenu vienalga tiks pozicionēts pēc div galapunkta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 kaapeec 100% ??? uzliec lai vinsh izstiepjas automaatiski un protams klaat jau vajag visu paareejo id utt.. un taalaak jau nav probleemu ;) vienkarshi itkaa saliec daudz menuchus vienu zem otra -- nu apmeeram taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ya] Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 es nesaprotu kapec butu japaradas teksta gala, uztaisi ta pat ka es uztaisiju ieks http://www.datorveikals.lv tur viss atveras bloka malaa un nekadu problemu, ta pat ir smukak nevis ka kautkur bloka viduu atveras kautkaads submenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Stulbs menu... klasiskais ir gan pierastāks, gan vienkāršāks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 21, 2005 Author Report Share Posted December 21, 2005 nu es tam piekrītu, ka stulbs un citādāk slikts, bet ... pasūtītājs ir pasūtītājs :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 1.) Liekas risinājums ir zmantot `span` kā itemu.. 2.) na* tādus pasūtītājus... kārtejais `es zinu labāk`, neklausot specus savā jomā Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 21, 2005 Author Report Share Posted December 21, 2005 piekrītu piekrītu, bet sukas sāks bļaustīties - redz, kur tas džeks var uztaisīt.. uztaisīs flashā un ta es varēšu ūberkruta to visu integrēt iekš dinamiskas sistēmas :DD paldies par padomu, kko samēģināšu ar span, moš palīdz. UPD: ar španu sanāca :) tiesa gan submenu platumam jābūt konstantam un tas pats jānorāda pie margin-right ar mīnus zīmi.. izskatās arī perversi - iekš špana ul/li :) UPD2: sākās citas problēmas ar onmoseover turēšanu, nobīdēm, etc.. ehh.. nu nekas, pacīnīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts