Kristabs Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Man vajag, lai visā direktorijā, visos failos izmantotā mktime() funkcija izdot par 7h lielāku rezultātu, bet nav ne mazākās vēlmes katrā vietā pārrakstīt. Ir kāds viens risinājums? Ir pieejams php.ini, bet servera laiku griezt nedrīkst. PHP4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 skaidrāk, skaidrāk! tev direktorijā ir 666 faili ar konkrētiem laikiem failnosaukumos? ja gribi sistēmas laiku bīdīt par 7h tad skaties manuālī ar to saistītās tēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 nē, nē, ar failsistēmu tam nav sakara, vienkārši iekš vienas diektorijas, kurā atrodas php faili(saits vesels) vajag, lai visur mktime() funkcija izdotu rezultātu par 7h uz priekšu nekā tā izdod. Es tieši negribu mainīt sistēmas laiku, bet php. Iekš PHP5 ir iespēja mainīt timezone, iekš PHP4 nekā tamlīdzīga nav. Vienkārši serveris ir ASV, bet vajag, lai viss notiek ar LV laiku. Pieejams php.ini katrai direktorija, kurš strādā ar tādu pašu principu kā .httaccess tikai ar savām iespējām un arī .httaccess. Vai ir tāda iespēja pamainīt php core funkcijas vai arī varbūt normāls risinājums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 http://imo.popular.lv/testi/2.php itaa domaaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Neredzat, ka cilveeks prasa, ka negrib katreiz rakstiit to mktime() + 7 * 60 * 60 Vinjsh prasa vai nav cita metode! Mans ieteikums: Uzraksti savu funkciju piem. myTime(), kura atgrieziis laiku latvijaa un tev nevajadzees katreiz rakstiit to nogurdinosho kodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 un peec tam palaid regexu uz visu direktoriju, lai mktime() aizstaaj ar myTime() :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 pasham to tik gruuti izdomaat ? nu smiekli nāk. paartaisaam to kodu par funkciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Gruuti to nav izdomaat programmeetaajam, bet taadam, kas veel nav programmeetaajs un maacaas vaerbuut tikai pirmo progr valodu es domaaju, ka praataa pat neienaak par taadu iespeeju... .. zinu peec sevis... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 par programmētāju nemācās, par programmētāju piedzimist :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 par programmētāju nemācās, par programmētāju piedzimist :)) Piedzimst par lidotāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Piekriitu, ka piedzimst, bet domaa ka visi kas piedzimushi par programmeetaajiem to apzinaas??? es domaaju ka diezin vai!! Manupraat skolas ir domaatas prieksh tam lai audzeeknjus iemaaciitu domaat kaa programmeetaajiem, viss paareejais ir vinju pashu zinjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts